Konya’da ilk öğretim kurslarından biri olan Yalçın Öğretim Kursları, Merkez, Real ve Zindankale’deki şubelerinde 24 Kasım Öğretmenler gününü çeşitli etkinliklerle kutladı. Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, her yıl olduğu gibi sınıflarda öğretmenlerin bu anlamlı günlerini öğrencileri önünde kutladı. Daha sonra ilk önce Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrak logolu ve kişiye özel saat hediye etti.

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim kursları Yönetim kurulu Başkanı Mehmet  Yalçın, “Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik, sevgi, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörü ile yürütülebilecek bir görevdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır’ diyerek öğretmenlerimizin üstlendikleri görevin önemini vurgulamıştır. Daha mutlu ve huzurlu Türkiye için geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin düşünen, bilgi üreten, araştıran, teknolojiye ayak uyduran, Ülkesini, Bayrağını, milletini seven, kişilikli, geçmişini bilen, milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler olmaları için üstün çaba gösteren öğretmenlerimize minnettarız. Bu duygularla, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş  tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyor, geleceğimizin mimarı tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ve ayrıca görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yalçın Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merkez, Zindankale ve Ecdat (Yazır) Şubelerinde görev yapan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler gününde Mehmet Yalçın’ın anlamlı  bir etkinliğe imza atmasından dolayı Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın’a teşekkür ettiler.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim