İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde okullararası fedakârlık ve yardımlaşma bilinci oluşturmaya yönelik hazırlanan “Konya 2023 Hedefine El Ele Projesi” kapsamında Meram Karadiğinderesi İlkokulu’nda, 24 Eylül 2019 tarihinde “Köyün Köyüm Olsun” Projesi Köy Pazarı Etkinliği düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erkan Yakışır yaptığı konuşmada Köyüm Köyün Olsun Projesi’nin ortağı olan ve Meram ilçesinde eğitim hizmeti veren 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu, Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu, Ayşe Sönmez İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Türk Anneler Derneği Anaokulu, Karadiğinderesi İlkokulu, Evliya Tekke İlkokulu ve Yeşildere Firuzan Işık İzmirligil İlkokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Proje kapsamında Meram Karadiğinderesi İlkokulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin anlatıldığı etkinlikte okul öğrencileri tarafından halkoyunu gösterisinde bulunuldu. Daha sonra toplu kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Misafirler kurulan köy pazarından alışveriş yaparak okula destek oldu.

Programa Konya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erkan Yakışır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, şube müdürleri, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim