Özel Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesinde verilen iftar yemeğinin ardından düzenlenen mezuniyet töreninde, mezun olan öğrenciler mutluluğu ve sevinci birlikte yaşadı. Mezuniyet törenine okul idarecileri, öğretmenler, mezun olan öğrenciler ve velileri katıldı. 

Mezuniyet töreninde konuşan Özel Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kaya, “Kıymetli velilerimiz ve misafirlerimiz, sevgili öğrencilerimiz hepinizi yönetim kurulu arkadaşlarımın adına saygı ve sevgiyle selamlıyor, Ramazan-ı Şerif ayının hayır ve bereket getirmesini Yüce Allahtan diliyorum. Siz değerli öğrencilerimizle 4 yılı geride bıraktık. Bu 4 yıl içerisinde sevinçlerimiz ve üzüntülerimiz bir oldu. Sizlerle pek çok şey paylaştık. Biz Lokman Hekim ailesi olarak onları çok seviyoruz onlarla gurur duyuyoruz ve onlara güveniyoruz. Çünkü gerçekten çok çalıştılar çok emek harcadılar. Tabi bu ara da öğretmen arkadaşlarımızı ve idari arkadaşlarımızı unutmamak gerek. Bu 4 yıllık süreçte onlar da öğrencilerimize destek oldular. Göstermiş olduğunuz fedakârlık ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kutluyorum.  Kıymetli velilerimiz bu gecenin en haklı gururunu sizler yaşamalısınız. Teşekkür ediyor ve hayırlı mübarek olmasını diliyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 

Okul Müdürü Osman Kabalak da “Sevgili öğrenciler 4 yıl önce şöyle bir hatırlayın okul biter mi? bu nasıl bir meslek dediğinizi hatırlıyorum. İşte sağlık personeli olmanın bedeli budur. Bu meslek bedeli ağır olan bir meslektir. Hata kabul etmez. Hemşirelik bölümünün son öğrencilerisiniz. Her ne kadar isim değiştirse de gelecek mezunlarımızın da aynı iş aynı disiplini aynı öz veriyi onlarda gösterecek bizde onlardan talep edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki mesleki hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri ve plaket verildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim