Özel Konya Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğretmenler Günü nedeniyle yemek düzenledi. Türkiye'de dördüncü İç Anadolu'da ise ilk kurulan özel sağlık meslek lisesi olan Özel Konya Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde, 572 öğrenci ve 56 öğretmen bulunuyor.
Özel Konya Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Osman Kabalak, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu ifade etti. Öğretmenlik mesleğinin, ideal, gaye ve bir hizmet mesleği olduğunu belirten Kabalak, ''Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisi feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmektir'' dedi.
Konya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca ise öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu, herkesin Öğretmenler Günü'nü kutladığını dile getirdi. En güzel hizmetleri sunan, Konya'ya başarılar getiren bu okula teşekkür ettiğini ifade eden Koca, sağlık meslek liselerinin her ilçede ve ilde olması gerektiğini vurguladı. Koca, konuşmasının sonunda bir de şiir okudu. Programa, Özel Lokman Hekim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kaya, Lokman Hekim Eğitim Kurumları ve Okul Kurucusu Recep Kırım, Konya Basın Yayın Enformasyon Müdürü Tuncay Karabulut, ilçe milli eğitim müdürleri, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
AA
Editör: TE Bilişim