İş ve ticaret hayatını yakından ilgilendiren konularda başlattığı danışmanlık hizmetine paralel olarak gerçekleştirilen üç ayrı eğitim programına 180 üye katıldı

Eğitim programının sertifika töreninde konuşan KTO Başkanı Selçuk Öztürk “Türkiye 2023 hedeflerine ilerlerken Oda olarak Konya’nın ülkemizin ekonomi merkezlerinden biri haline gelmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
Konya Ticaret Odası üyelerine yönelik iş ve ticaret hayatını yakından ilgilendiren konularda başlattığı danışmanlık hizmetine paralel olarak “Ticaret Hukuku”, “İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku” ve “Denetim, Türkiye Muhasebe ve Finansal Raporlama Standartları” konularında eğitim programı düzenledi. Yrd. Doç. Dr. Yalçın Bostancı, Yrd. Doç. Dr. Mücahit Ünal, SMMM Mürsel Şahin, SMMM Leyla Yördem, SMMM Özgür Işık’tan oluşan KTO Danışmanlar Kurulu tarafından verilen üç ayrı eğitim programına 180 üye katıldı.




Eğitim programının sertifika töreninde konuşan Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, “Ülkemiz son on yılda kişi başı milli gelirini 3 bin 500 dolardan 10 bin 500 dolar seviyesine getirdi. Bu gelir artışımız bize 2023 yılında kişi başı 25 bin dolar milli gelire sahip dünyanın on büyük ekonomisi arasına girme hedefini de beraberinde getirdi. İş dünyamızı heyecanlandıran bu hedefte ülke olarak 2 trilyon dolar üretimi gerçekleştireceğiz. Biz de bu doğrultuda Oda olarak ülkemizin vizyonuna paralel Konya’nın 2023 vizyonunu belirledik. Ülkemiz hedeflerine doğru ilerlerken en önemli görevimiz şehrimizin de Türkiye ortalamasında kişi başı milli gelire ulaşmasını sağlamaktır. Türkiye’nin 2023’te ekonomik büyüklüğünden şehrimizin ve üyelerimizin en büyük payı almasını istiyoruz. Konya’yı Türkiye’nin ekonomi merkezlerinden bir haline getirmeye çalışıyoruz. Bunun için iş ve ticaret hayatında yaşanılan gelişmelere üyelerimizin en hazır hale gelmeleri için programlar düzenliyoruz. Üyelerimizin ticaret kanunu, iş kanunu ve vergi kanunu gibi temel konularda bilgi sahibi olmaları amacıyla başlattığımız danışmanlık hizmetine paralel olarak eğitim programı düzenledik. Danışman Kurulumuzun verdiği eğitimler yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Önümüzdeki dönemde danışmanlık hizmetimiz aracılığıyla üyelerimizden gelecek talep doğrultusunda eğitim programlarımıza devam edeceğiz” dedi.
KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ün açılış konuşmasının ardından KTO Meclis Başkanı Seyit Karaca, KTO Başkan Yardımcısı İsmail Haydaroğlu ve KTO Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen programda eğitimlere katılan üyelere sertifikaları verildi.
HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilişim