AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Kozan ve teşkilat mensupları ile birlikte Meram’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gazi, engelli ve hastaları kapsayan ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı. AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Kıbrıs Gazisi Ahmet Göğer’i ziyaret etti. Gazi Göğer ve ailesiyle sohbet eden heyet ardından Meram’da şifa bekleyen hastalar ve ailelerinin evlerine misafir oldular.

 “ALLAH BİZİ MİLLETİMİZİN SEVGİSİNE LAYIK EYLESİN”

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde şifa bekleyen hastaların gönüllerini, gazilerin de dualarını aldıklarını söyleyen Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Bugüne dek biz milletimizi, milletimiz de bizi hiç yalnız bırakmadı, bundan sonra da asla yalnız bırakmayacağız. Allah bizi milletimizin sevgisine, saygısına layık eylesin”  diye konuştu.

 “MERAM’DA HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR AİLEYİZ”

 Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve AK Parti teşkilat mensuplarıyla birlikte evlere misafir olduklarını ifade ederek “Gazilerimizi ve şifa bekleyen hasta hemşehrilerimizi ziyaret ederek gönüllerini aldık. Biz Meram'da hep birlikte güzel bir aileyiz” şeklinde konuştu.  

Selçukya'da iftarda şiir Selçukya'da iftarda şiir

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim