Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ın katılımıyla ve Enbe Orkestrası konseri eşliğinde gerçekleşti. Gecenin diğer bir sürprizi ise Doğa Koleji’nin beş yılını dolduran öğretmenleri arasında yaptığı çekilişle sahiplerini bulan ev ve otomobil oldu.
Devamlı büyüyen dev eğitim kadrosuyla on yılı geride bırakan Doğa Koleji, öğretmenlerini bu anlamlı günde de unutmayarak onları sürpriz hediyelere boğdu. 
Sühendan Vural ve Mehmet Ali Kara’nın sunumuyla gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanker yaptı. Gazanker, şunları söyledi: “Doğa Koleji olarak, çocuklarımızı geleceğe donanımlı, özgüven sahibi ve her şeyden önce iyi insanlar olarak hazırlayan öğretmenlerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Türkiye’de eğitimin lideri olarak bugün geldiğimiz noktaya emek ve katkıları için onlara ne kadar teşekkür etsek azdır.”
Gecenin diğer bir sürprizi ise Doğa Koleji’nin, kendi eğitim kurumlarında 5 yılını dolduran öğretmenleri arasında yaptığı çekilişle, Eğitim Koordinatörü Ali Gündoğdu’nun kazandığı ev, Bostancı Doğa Koleji Almanca öğretmeni Fatma Aytül Tilgen’in kazandığı Opel marka araba oldu. 9 yıl önce sınıf öğretmenliği ile öğretmenlik hayatına başlayan, şu an Eğitim Koordinatörlüğü yapan Ali Gündoğdu ev hediyesinin kendisini çok heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini dile getirirken, araba ödülünün sahibi olan Bostancı Doğa Koleji Almanca öğretmeni Fatma Aytül Tilgen “Çok sevdiğim mesleğimi Doğa Koleji ailesinin bir üyesi olarak sürdürmekten mutluyum” dedi.  Doğa Koleji’nin öğretmenlerine ev ve otomobil hediyesinin yanı sıra saat, tatil, iPad, iphone ve pırlanta gibi çeşitli ödülleri de oldu. Beş ve on hizmet yılını dolduran öğretmenlerin teşekkür plaketlerini aldığı gecede öğretmenlere diğer bir sürpriz de Doğa Koleji’ne servis hizmeti sunan İlkem Turizm’in 20 adet yarım altın hediyesi oldu.
HABER MERKEZİ 
Editör: TE Bilişim