Meram Belediyesi tarafından hummalı bir çalışma sonucu yenilenerek Konya’ya ve Meram’a kazandırılan Dutlu Koruluğu, Ramazan Ayı boyunca misafirlerini ağırlıyor. 850 bin metrekareden oluşan Dutlu Koruluğu, doğası ve sosyal donatı alanlarıyla Meram’a ve Konya’ya nefes veriyor. Konyalılar Ramazan Ayı boyunca 14:00-06:00 saatleri arasında hizmete açık olan Dutlu’daki ateşli ve ateşsiz piknik alanlarında iftar ve sahur keyfini doyasıya yaşıyor. 

Dutlu’ya giden Konyalılar  iftarlarını, sahurlarını doğayla iç içe gerçekleştirebiliyor hem de  çocuklarıyla güzel vakit geçiriyor. Dutlu Koruluğu  Yeşiliyle, bol oksijeniyle, göletleriyle, çim kızağıyla, devasa çocuk oyun alanlarıyla, okçuluk alanıyla, üzüm bağlarıyla, gül bahçeleriyle Meram’a yeni bir renk katıyor.

850 bin metrekarelik devasa bir alanda, Konya’da ilk defa koruluk oluşturarak halkımızın hizmetine sunduklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Hızla gelişen şehrimizde; halkımızın özellikle yaz dönemlerinde ihtiyaç duyduğu doğal yeşil alanlar, sportif alanlar, aktivite alanlarına yönelik fiziki  düzenlemelerimizi gerçekleştiriyoruz. Fiziki çevre düzenlemeleri ve Meram’ın yeşil dokusunu daha da zenginleştiren Dutlu Koruluğunu hemşehrilerimizle buluştururken, 850 bin metrekarelik devasa bir alanda, Konya’da ilk defa koruluk oluşturarak halkımızın hizmetine sunduk” şeklinde konuştu. Bu güzel hizmeti Meram’a ve Konya’ya kazandıran Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve çalışma ekibine, Dutlu koruluğunun Konya’ya kazanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim . İnşallah Dutlu Koruluğuna ilerleyen zamanlarda şehrin belli noktalarından otobüsler ile ulaşımlar olur. 

Selametle kalın. Hayırlı Ramazanlar…