Geçtiğimiz hafta oynadığımız Yeni Malatyaspor maçında adeta kendi silahımız ile vurularak, yenik düştük. Nasıl kendi silahımız derseniz; Aykut Kocaman’ın döneminde Atiker Konyaspor’un oynadığı oyun tarzının bir benzerini Yeni Malatyaspor üzerimizde deneyerek galibiyet skoruna ulaştı. 80 dakikada olsa oyundan düşmemizi bekleyen Yeni Malatyaspor, tek bir pozisyon ile 3 puanı cebine koydu.

Bu skorun ardından yaşanan taraftar tepkileri ise bir öncekinin aynısı belki de bir sonra ki yaşanacak tepkilerin benzeri. Alışkanlık haline geldi artık. Gerçi tepkilere kulak tıkayan bir yönetim olduğu sürece ne kadar başarılı olunur bilinmez ama yine de taraftar üzüntüsünü gösterdi. O, başarılarla dolu sezonu istemese de hak ettiğinin bu olmadığı yine söyledi.

Ne değişti derseniz; geçen hafta Ali Çamdalı gitmişti bu hafta ise Mehmet Özdilek. Haftaya fatura kime kesilir bilinmez ama ben size söyleyeyim sıra yönetime hiç gelmeyecek! Gelmediği gibi bu takımı alıp, kendi egoları ile birlikte dibe sürükleyecekler.

Evet, aslında sorun çok basit. Yapılmayan bir kongre sonucu oluşan kaos, bugün dibe vuruşumuzun en büyük nedenlerinin başında. Ne için yapılmadı, kim nasıl korundu hepimiz ayan beyan gördük. Hatta bu gözler, kulübünü egosu uğruna dibe sürükleyen kişiyi Onursal Başkan yaptıklarını bile gördü. Yarın neler göreceğiz Allah bilir.

Onursal Başkanımıza sormak isterim; daha nereye kadar egonuzu tatmin edeceksiniz? Daha ne kadar bazı şeyleri görmemezlikten geleceksiniz? Bu takımı ben çıkarttım, ben düşürürüm mü diyeceksiniz. Taraftarın emeğini hiç edip, şehrin futbol kalitesini ve futbol aşkını daha kaç kez öldüreceksiniz? Koltuk bu kadar mı değerli? Bu kadar mı çok seviyorsunuz Sayın Başkanım? 

Evet, emek verdiniz. Sahip çıktınız ama bazen fazla sahiplenmekte zarar verir. Bu zarardan dönün artık. Şehrin futbolundan elinizi çekin artık. Her hafta birinin biletini kesmek doğruyu bulacağınız anlamı taşımaz! Taşımadığı gibi sizleri neşteri vuran kişi de yapmaz. Yazık çok yazık! Daha fazla üzmeyin bu şehrin insanlarını. Daha fazla küstürmeyin taraftarı. Bu takımın sahibi Konyaspor taraftarıdır.