Yüce meclisin; seviyesiz,saygısız kavgacı cücelerinin eylemi ile sarsıldık.Hem de birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu zaman.

“Muhammed’in ordusu”(Mehmetçik) devletin bekası ,mazlum halkın felahı için,selameti için şehit olurken ,yüce meclisin cücelerinin birbirlerine sırtarmalarını üzüntü ile izledik.

Hoş,bu insanlar yurt dışından ithal edilmedi,içimizden birilerinin çocukları.Yani bizim aynamız.

Öteden beri söylerim, bu CHP içimize atılmış yedi atom bombası şiddetinde ki yıkım müteahhitidir.

Son günlerde “beşinci kol faaliyeti” deyimini sık duyar olduk siyasi literatürümüzde. Maalesef bu CHP ,ya beşinci kol faaliyetinin kendisi, yada o kola yardım eden baston değneği!

Kökleri öyle Cumhuriyet tarihimizden daha eski.Jöntürk tabir edilen ve“Genç Türkler” (young Turks), ilk defa 1828 yılında Charles MacFarlane tarafından dönemin genç Osmanlı nesline atıfta bulunmak üzere kullanılmıştır.

Devletin cebinden parasını vererek tıp,matematik,mühendislik gibi fen ilimlerini tahsil edip ülkesine hizmet için Avrupa’ya gönderdikleri bu gençler dönüşlerinde devletine düşman milletine yabancı bir nesle dönüşmüşlerdir.Hürriyet gibi tılsımlı kelime ile de kitleleri etkilemeyi başarmışlar ve “İttihat terakki cemiyeti”ni kurmuşlar ve ülkenin yönetimini ele geçirmişlerdir.

Sonra ihtiraslarına devleti kurban edip 624 yıllık çınarı tarihe gömdüler.Şehit kanları ile kurulan yeni devleti biz kurduk diye sahiplenip, yıllarca millete sopa gösterdiler.Milletin geçmişten gelen aidiyeti ile alay ettiler.Kendilerinin karşısında olanlara ,kaba sakal,yobaz gibi sakil ve aşağılayıcı üslup kullandılar.

Ülke kaynaklarını en iyi onlar, kendi çıkarlarına kullanıp kaymak tabakayı oluşturdular.Kuruluştan sonra,  iki kere iktidar oldular ikisinde de ülkeyi felakete sürüklediler.Yapılan ne kadar iyi iş varsa bilin ki bunlar tarafından bozulmuştur.

70 li yıllarda Rahmetli Erbakan hoca Erzurum’a fabrika temeli atmıştı o ilin CHP’li milletvekillerinden biri yeni aldığı murat 124 arabasının bagajına atılan temelden bir parça kopartarak meclis önünde” bakın Erbakan’ın fabrikasının temeli murat 124 bagajına sığıyor” diye aşağılamaya çalışmıştı.Yine Ilgın şeker fabrikasının temeli atıldığında “Karton fabrika” diye yeri göğü inlettiler.

Keban’a,otoyollara,boğaz köprüsüne,nükleer santrale ve ne kadar yatırım varsa hepsine karşı çıktılar.

Kanal İstanbul projesinin yanlış olduğunu ispatlamak için çalıştay düzenlediler. Sonuç olarak sözde bilim adamı, biri çıkıp “KANAL; ERKEKLERİ KISIRLAŞTIRACAK,ERKEKLERE SORUN YAPILSINMI ” diye aklımızla alay eden, absürt, gayri ciddi bir açıklama yaptı.

Doğu Akdeniz, Libya,Suriye,Somali,sudan gibi milli çıkarlarımızın olduğu ilişkilerimizde küresel emperyalizmle ortak hareket etti.

Hatta Akdeniz’deki araştırma,sondaj ve onları koruyan muharip güçlerimizi görmezden gelerek, oradaki küresel emperyalistleri işaret ederek onların arasında niye değiliz diyecek kadar raydan çıktı.

Çanakkale Belediye Başkanları Ülgür Gökhan’da partisinden ve Genel Başkanından geri kalır mı,bir adım ileri gider. "Orada terör örgütüne karşı savaşılmıyor. Orada terör örgütleri destekleniyor. Çünkü Rusya ve Esed o terör örgütlerine karşı mücadele ediyor ve onun için bizi vuruyorlar.”Diyerek,Esed’ve Rusya’yı haklı buluyor.Türkiye Cumhuriyeti devletini ve TSK’yı TERÖRİSTLERE YARDIM EDEN TERÖR DEVLETİ OLMAKLA SUÇLUYOR.Hendek kazanlar “arkadaş”ı,Askerimize kurşun sıkan,sivillere havan topu atan PYD’liler, “VATANINI SAVUNAN SAVAŞÇILAR”olarak görüyorlar.

Türkiye’ye ne kadar düşman varsa bunlar onların yanında yer aldı.Esed,sisi,Hafter bunların dostu.

Bir saatlik konuşmada kendi kendini birkaç yerde tekzip edip işin içinden çıkma yeteneğini de sahiptirler.

Bu son olayda ne dedikleri de belli değil.

Biri bir taş attı kırkı çıkartmaya çalışıyor lakin bu sefer kimse kurtaramayacak gözüküyor.

Padişahın hadsiz,lafını tartamayan haşarımı haşarı bir oğlu varmış.Padişah akıllı vezirlerinden birini oğlunun arkasını toplamak için görevlendirmiş.

Bir gün padişahın oğlu mahiyeti ile birlikte av partisi düzenlerler.Yabancı misafirlerde vardır.Bu haşarı oğlan, alakasız bir şekilde “bir ok attım kebap oldu” der.Herkes şaşkın.Ne demek istedi diye düşünürlerken vezir olaya müdahale eder.

“Bir gün, ava çıkmıştık karşımıza bir tavşan çıktı şehzade hemen okunu tavşana fırlattı ok taşa çarptı,çarpmanın etkisi ile kıvılcım çıktı,kıvılcım kuru otları tutuşturdu, otlar ormanı yaktı dolayısı ile ormana kaçan tavşanda kebap oldu” der, ve yola devam ederler.

Şehzade yine patavatsızlığına devam eder.”Bir ok attım çorba oldu” der.

Herkes yine vezire döner. Vezir; ”Vallahi bu sefer bende toparlayamam” der.

CHP nin son Cumhurbaşkanına hakaretini basındaki kalemşörleri de, ekranlardaki devrimci yoldaşları da toparlayamadılar. Ekranların haber kuşağında, yeni akım olan“comedian news boy”(komedyen haber çocuğu)”önemli” temsilcilerinden Can Ataklı ile parti grubu toparlayabilecek mi?

Bir sözümde Ak Partiye. Siz; on yedi yıldır ülkeyi yönetiyorsunuz. Devlet ciddiyeti ve umuru görmüş olmanız gerekir. Dünyanın gözü önünde bir densizin cezasını kaba güç kullanarak mı vereceksiniz?

Bu ülkenin yargısına ne oldu? Hakimi, savcısı yok mu?

Şayet herkes uğradığı haksızlığın, hakaretin cezasını kendisi, vermeye kalkarsa ne olur?

Ne yalan söyleyeyim hayal kırıklığı yaşadım. Grup başkan vekilinizden, milletvekillerinize kadar devlet adamı ciddiyeti göremedim.Sözcüleriniz söze başlamadan, gardını alan, yumruk atmaya hazır boksör gibiler.Grubuna hakim olamayandan grup başkan vekili olmaz.Kavgacı yüz ifadesi,itici sözleri, kulakları tırmalayan bed ses tonu ile değil grup başkan vekili sandık müşahidi bile olmaz. Bizden uyarması..

Öteden beridir söylüyorum reisin yanına yakışmıyorsunuz!

Ak Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanına en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz! Kaç gündür sistemli olarak CHP tarafından tırmandırılan gerilimi göremeyecek kadar kör mü oldunuz?

Ülkenin; Sayın, Cumhurbaşkanına ve milli duruş sergileyen bugünkü devlet aklına ihtiyacı olduğu günde, böylesine cılız ve cüce duruş sergilemeyin lütfen!

Şehitlerimizin acısını,askerimizin,zaferini ağız tadı ile yaşatmadınız ya ne diyeyim.

Allah hidayet versin, tam tedavi inşallah.