15 Temmuz itibariyle Türkiye açık bir savaşa girdi. Haçlı ordusu yine tüm imkanları ile saldırıyor. Gerek içimizdeki hainler gerek PKK'lı hainler piyon olarak üzerimize sürülüyor. Sınırda sabrımızı zorlayıp tahrik etmelerin ardı arkası kesilmiyor.

*** *** ***

“1071 Malazgirt'ten bir gedik, geldik buraya vatan dedik, bedel ise bedelini ödedik” Ozan Arif'in bu dizelerini çok severim! Millet olarak yıllardır bu coğrafyada yaşamanın bedellerini ödüyoruz, ödemeye de devam edeceğiz. Şu an belki en ağır bedeli ödüyoruz, belki ileride daha ağır imtihanlar bizi bekliyor. Ama tek gerçek var ki, bu vatanın evlatları gözünü kırpmaz ve imanını ayaklar altına aldırmaz.

*** *** ***

Bugün ABD, açıkça düşmanlığını ilan etti. Avrupa tüm imkanları ile üzerimize geliyor. 15 Temmuz sürecinde verilen birlik mesajı belli ki rahatsız etti. Bu nedenden dolayı PKK ile çomak sokmaya çalışıyorlar kardeşliğimize. Ateş olsa cürmüm kadar yer yakarlar. Biz asil duruşumuzu bozmuyoruz ama onların sonunun geleceğini biliyoruz. 'Deki Ey kafirler yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz” ayeti Allah, onların sonunu bizlere tarif etmiş var mı ötesi. 

*** *** ***

Unutmayalım biz millet olarak defalarca fetret devri yaşadık. Ama bu devirlerin sonunda hep birliğimizle devlet olmayı başardık. Yine bir fetret devri yaşıyoruz. Ama çok güçlü olduğumuzu unutmayalım. Kürdüyle-Türküyle bir halkımız var, AK Partili, MHP'li, CHP'li, Saadet Partili olsakda bir anda tek yumruk olabilen bir milletimiz var. Bize kim ne yapabilir ki!? 

*** *** ***

En önemlisi tutunduğumuz imanımız var. Bilin ki temizlikler hep sancılı olur. Ama temizlendi mi rahatlarsın, rahat bir nefes alırsın. Bu kanımızı alan virüsler de temizlenecek. İnanalım ve mücadele edelim, FETÖ'sü de, PKK'sı da ileride sadece tarih kitaplarında çapulcu olarak kalacak! 

*** *** ***

 

Birliktelik ve tevhid şemsiyesi altında toplanmak şu an tek yapacağımız iş. Bu toprakları kafirden temizleyen hep 'La ilahe illallah' nidaları olmuştur. Devletimize ve milletimize sım sıkı sarılır, kol kola düşmanın üzerine gittiğimiz müddetçe zafer yine bizim olacak. 

*** *** ***

Tüm bu cümleleri gözlerimden kaybettiğimiz canlar dökülen yaş içimde aynı zamanda zafere erişme ümidiyle yazdım. Düşünün kafirler bize ne yapabilir ki, en fazla şehit eder. Bütün meselemiz şerefli bir ölüm için değil mi zaten.