Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital, Health&Fitness Dergisi İngiltere ve Türkiye tarafından verilen sağlıklı ve fit bir yaşam adına 2017 yılına damga vuran Yılın Sağlıklı Yaşam Markası Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital, Türkiye’nin değerli bitki, tohum ve meyvelerini, üniversite-sanayi işbirliğinde, inovatif besin desteği ve Sağlık Bakanlığı beşeri tıbbi ürün ruhsatına sahip ürünler haline getirerek, toplum sağlığına ve ülke ekonomisine kazandırmasıyla Health&Fitness Dergisi İngiltere ve Türkiye tarafından verilen sağlıklı ve fit bir yaşam adına 2017 yılına damga vuran “Yılın Sağlıklı Yaşam Markası Ödülü’ne layık görüldü.

İŞTE ZADE VİTAL’E ÖDÜLÜ GETİREN İNOVATİF SERİLERİ…

Günlük yaşantımızda insan vücudunun sağlayamadığı esansiyel yağ asitlerini, dışarıdan destek olarak almamız gerekiyor. Yaptığı Ar-Ge çalışması ile, insan sağlığına olan yararlı etkileri bilimsel olarak kanıtlanmış bitki ve tohumların yağlarını ve yetişkinler için ideal EPA-DHA oranlarına sahip Omega 3 balık yağını bir kapsülde toplamayı başaran Zade Vital, FixMix Serisi’ni, sadece eczanelerde, toplum sağlığına sunuyor. Konya’daki Zade Vital İlaç Üretim Tesisleri’nde GMP (Good Manufacturing Practices/İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretilen FixMix Serisi 11 farklı çeşidi ile farklı yaş gruplarının farklı sağlık ihtiyaçlarına pratik ve çok yönlü destek sağlıyor.

HAYATA COMBO DOKUNUŞLAR!

Zade Vital’in diğer inovatif ürünü ise Combo Serisi… Zade Vital, 12 farklı çeşide sahip bu seride dört farklı esansiyel yağ asidini tek pakette toplayarak pratik bir kullanım sunuyor. Ürün içeriğinde bulunan bitkisel destekler soğuk pres yöntemi ile ısıl ve kimyasal işlem görmeden elde ediliyor, bu şekilde insan sağlığına faydalı esansiyel yağ asitleri ve A, D, E ve K vitaminleri kaybolmadan ürünlere geçiyor. Paket içeriklerinde bulunan Omega 3 balık yağı ise uluslararası literatür ve kılavuzlar esas alınarak, yetişkinlere ideal EPA ve DHA desteği sağlamak üzere geliştiriliyor.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim