31 Mart Seçimlerinde Cumhur İttifakı Kulu Belediye Başkan Adayı Murat Ünver, belediye başkanı seçilmesi halinde vatandaşlara gerçekçi sözler verip önümüzdeki 5 yıl içinde de bunları gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyledi. 19 yıllık siyasi tecrübesiyle ‘’Belediye İşi Gönül İşi’’ sloganıyla Kulu’nun tüm ihtiyaçlarını bilerek ve en iyi şekilde bu ihtiyaçlara çözüm bulmak amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Ünver, Yeni dönemde hemşehrilerimizle birebir hasbihal ederek esnafın, pazarcının, öğrencinin, işçinin, sporcunun, yaşlının, gencin hatırını sorup dertlerini dinleyerek İlçemizin sorunlarını açığa çıkaracağız ve sorunların çözümünde de vatandaşlarımızdan fikir alacağız.  Ortaya çıkan en iyi sonucu da uygulayarak çözümü bulmuş olacağız”dedi.

“DOĞALGAZ ÇALIŞMASI 3 YILDA TAMAMLANACAK”

Kulunun sosyo-ekonomik gücüne güç katacak organize sanayi bölgesini en kısa zamanda faaliyete geçireceklerini belirten Ünver, "Doğalgaz çalışmasını 3 yılda tamamlayacağız. Yüksek okulumuza 4 yıllık bölümler getirerek, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunu yeniden açacağız. Atatürk Caddesini, Büyük Şehir Belediyemizle birlikte prestij caddesi olarak tanzim edeceğiz. Atatürk Caddesi’nin ve çarşı merkezinin otopark sorununu çözeceğiz. En az 800 araçlık otopark oluşturacağız" diye konuştu.

“ATA SPORU BİNİCİLİK TEŞVİK EDİLECEK”

Sokak hayvanları için barınak ve beslenme istasyonları kuracaklarını ifade eden Ünver, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemize yarı Olimpik yüzme havuzu yapılmasını sağlayacağız. Millet Bahçesi Projesi kapsamında Değirmenözü, Alpaslan Türkeş ve Kozanlı Gökgöl parklarımızı genişleterek daha kullanışlı, modern piknik ve dinlenme alanları haline dönüştüreceğiz. Değirmenözü parkında oluşturulacak küçük bir harada midilli ve rahvan atları yetiştirerek burada vatandaşlarımızı ata geleneği ve sporu olan biniciliğe teşvik edeceğiz" şeklinde konuştu.

KULU’YA YURT DIŞI DANIŞMA BİRİMİ GELİYOR

Belediyemiz bünyesinde yaşlı bakım evi oluşturarak ihtiyar, kimsesiz, bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her türlü hizmetin karşılayacaklarını söyleyen Ünver, "Ticaret borsa merkezinin ilçemize kurulması için arsa tahsisi dâhil her türlü kolaylığı sağlayıp, çiftçilerimizin ürününe değer kazandıracak bütün destekleri vereceğiz. Yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin Kulu’daki bürokratik sorunlarının giderilmesi için belediyemiz bünyesinde Yurtdışı Danışma Birim kuracağız" ifadelerini kullandı.

NAZİFE ARSLAN

Editör: TE Bilişim