Mezuniyet törenine Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ay ve Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Demirci katıldı. 

Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek; “Oda olarak bizler eğitimlere ve seminer programlarına önem veriyoruz ve birçok alanda eğitim programları düzenliyoruz. Odamız ve Selçuk Üniversitesi işbirliği ile uzun zamandır Muhasebe ve Denetim Bilim dalında Tezsiz Yüksek Lisans programımız devam etmekte olup, birçok meslektaşımız, stajyerimiz, diğer katılımcılar ve bunun yanında Konya dışından birçok meslektaşımız mezun oldular. Selçuk Üniversitesi ile işbirliğimiz sadece yüksek lisansta değil uzlaştırmacılık, bağımsız denetçilik sürekli eğitimleri ve benzeri birçok eğitimde devam etmektedir. Bu süreçte emeği geçen başta Sayın Rektörümüz olmak üzere, Müdürlerimize, Tez Danışmanlarına ve Öğretim Üyelerine teşekkürlerimi sunarım. Değerli mezun arkadaşlarım mezun olduğunuz bilim dalında belirli bir bilgi yoğunluğuna ulaşmış bulunuyorsunuz, sizlere de çalışma hayatlarınızda başarılar diliyorum ve törene katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Demirci de “Selçuk Üniversitesi bu sene 42. yılını kutluyor, bir ömürlük geçmişi olan köklü bir üniversite. Bu üniversitede yönetici olduktan sonra üniversitenin gerek ülkede gerek yurt dışında ne kadar büyük bir albenisi olduğunu o zaman fark etmiştim. Kuzey Afrika da çok popüler bir üniversite olarak karşımıza çıkıyor. Sürekli yabancı öğrenci müracaatıyla karşı karşıyayız.” diyerek Selçuk Üniversitesinin önemine dikkat çekti. 

MUHARREM KARABACAK DA DİPLOMA ALDI

Açılış konuşmalarının ardından Diploma Törenine geçildi. Kep giyerek diplomasını alanlar arasında KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ve Bilecik SMMM Odası Başkanı Sayın Süleyman Kıral yer aldı. Diplomalar Selçuk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek tarafından takdim edildi. Tören mezunların kep atmasından sonra toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim