Yorgancılar,Çeyizciler, Tuhafiye Yün ve Orloncular Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleşen Genel Kurula Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Muharrem Karabacak, Hurdacılar Odası Başkanı Muammer Verim, Tornacılar Odası Başkanı Emin Baranok, Kırtasiyeciler Odası Başkanı Ramazan Kuşpınar, Haberleşme Cihazları ve Saatçiler Odası Başkanı Lütfi Pınarcık ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Faaliyet raporlarının ve gider gelir tablosunun okunmasının ardından Mevcut Başkan Cengiz Çiftci ve Başkan Adayı Ramazan Tezel olmak üzere iki liste ile sandık başına gidildi. Mevcut Başkan Cengiz Çiftci 154 oy alarak başkanlık görevini kaybetti. Başkan Adayı Ramazan Tezel ise 168 Oy alarak bayrak yarışını kazandı. Ramazan Tezel’in başkanlığını yaptığı Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu; Şenol Dolaşık, Mustafa Çiçek, Tahir Bulmuş, Hüdaverdi Özçelik, Harun Beksoy, İzzet Göçülü. Denetim Kurulu; Mehmet Başak, Samet Asıltürk, İsmail Karakaya. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; İsmail Emre Karabacak, Ahmet Akman, Mustafa Elmaağaç, Abdullah Kızıldoğan, Anakız Savaş, Şükran Pullu, Arzu Dağlı. Denetim Kurulu yedek; Ahmet Topuz, Aygül Erdem, Ayşe Saçar. 

Genel Kurul'un açılışında konuşan Konya Yorgancılar,Çeyizciler, Tuhafiye Yün ve Orloncular Odası eski Başkanı Cengiz Çiftci, son 4 dönem içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerden bahsederek üyelerin sorunlarının protokol üyelerine dosyalar halinde sunulduğunu ifade ederek, “2002 yılından itibaren hem başkanlık görevini hemde yönetim kurulu üyeliğimi sürdürüyorum. Bundan önceki seçimlerde de rakip ile girdik ve sizlerin desteği ile galip ayrıldık. Ondan dolayı ben sizlere teşekkür ediyorum. 4 yıl içerisinde bir çok faaliyette bulunduk. Kandil, dini ve resmi günlerde gazete ve medya kuruluşlarında mesajlar yayımladık. Odamız üyelerinin ve yakınlarının cenazelerine katılınmış, diğer üyelerimize ise mesaj yoluyla haber edilmiştir. Odamıza bildirilen ve haberdar olduğumuz düğün ve nişan merasimlerine katılınmış üyelerimizin mutluluğu birlikte paylaşılmıştır. Bundan sonrada bu faaliyetlerimiz siz üyelerimizin haber ettiği takdirde devam edilecektir. Çeşitli promosyon ürünleri bastırılarak değerli üyelerimize dağıtımları yapıldı. Web sayfamız açılarak üyelerimizin hizmetine sunulmuştur. Odamıza ziyarete gelen protokollere üyelerimizin sorunları dosyalar halinde ibraz edildi” diye konuştu. 

YENİ HİZMETLER İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Yorgancılar,Çeyizciler, Tuhafiye Yün ve Orloncular Odası'nın yeni Başkanı Ramazan Tezel de eksikleri tamamlamak amacıyla aday olduklarını vurgulayarak, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Yeni hizmetler amacıyla yollarına devam edeceklerini de vurgulayan Tezel; “Kendim Tarihi Bedesten Çarsında esnaflık yapıyorum. Genel Kurul’un ülkemize ve Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. 3 senedir odamıza hizmet veriyoruz. Odamızın bütün eksiklerini yerine getirmek için aday olduk. İnşallah kongremizin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu. 

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim