Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından mezuniyet törenin açılışında konuşan Yöntem Koleji Okul Müdürü Mehmet Tekin, “Güzel ve yoğun bir tempoda bir sezonumuzu da kapatmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yöntem Koleji olarak Meram yerleşkemizde başladığımız eğitim öğretim hayatında henüz 2. yılımız olmasına rağmen, Konya eğitiminde bir çığır açtığımızı düşünüyorum. Sevgili öğrencilerimiz bundan sonraki hayatınızda başarıya odaklanın. Sevgili veliler öğrencilerimize ve öğretmenlerimize güvenerek destek verdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatında destek vermeye de devam edin. Mezun olan öğrencilerimize başarılar dileyerek, yolları açık olsun” dedi.

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu adına konuşan Özgür Pazarcı Yöntem ailesi olarak büyüdüklerini belirterek, “Öğrencilerimiz sistemli ve disiplinli çalışmasının meyvelerini aldılar. İç Anadolu’nun en büyük eğitim kompleksine sahip olan Yöntem Eğitim Kurumlarında 2019-2020 eğitim dönemi için kayıtlarımız devam ediyor. 2019 LGS’ de Işılay Kurt adlı öğrencimizin tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye.1.si oldu. Öğrencimiz Işılay Kurt’un başarısı hepimizi sevindirirken, gururlandırdı. Bu başarısından dolayı öğrencimizi kutlarken, emeği geçen öğretmenlerimize, anne ve babasına teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz bize inanarak, anlayarak ve dinleyerek eğitime devam ettiler. Tüm yılı beraber geçirdik. Sevgili öğrencilerimiz artık Yöntem ailesinden oldunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Değerli velilerimiz Yöntem ailesine katkınızdan dolayı sizlere de teşekkür ediyorum. Yöntem ailesi olarak büyüyoruz. Öğrencilerimize gelecek hayatında başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından öğrencilerin karneleri dağıtıldı. Şiir dinletisi gibi birçok etkinliğin yapıldığı törende okul 1.si olan Işılay Kurt, yaş kütüğüne plaket çaktı. Katılımın yoğun olduğu mezuniyet töreninde öğrenciler doyasıya eğlendiler.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim