Yılet Grup Müdürü Sait Büyükırmak, “Helallik, sağlık konusunda taviz vermeksizin her zaman yeniliklerin gerçekleştiricisi olmak tek hedefimizdir” dedi

Açılışa özel indirimlerin yapıldığı Yılet Havzan Şubesi'nde Ramazan ayı öncesi ciddi bir yoğunluk yaşandı. Yılet Grup Müdürü Sait Büyükırmak, “Helallik, sağlık konusunda taviz vermeksizin her zaman yeniliklerin gerçekleştiricisi olmak tek hedefimizdir. Yılet, kurumsal rekabet bilinci içinde sürekli gelişmeyi ve toplam kaliteyi hedefler. Yılet, üretim birimlerini ülke geneline yaymıştır. Bu birimleri kurduğu bölgelerin tarımsal gelişimine katkıda bulunmayı, bölge insanları için istihdam sağlamayı ve bu sayede erişebilecek katma değeri oluştuğu yerde kullanmayı özveriyle seçmiştir” dedi.
Yılet Grup olarak et marketlerinde müşterilerine hizmeti alışıla gelen kasap anlayışından öte farklı bir konsepte sunmaya çalıştıklarını dile getiren Sait Büyükırmak, “Kalite politikamız, hayvan yetiştiriciliğinden başlayıp, 'çiftlikten çatala' sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmaktır. Daha önce Selçuklu bölgesine açtığımız şubemizle halkın takdiriyle yola çıkarak şimdi de Havzan şubemizde Meramlı hemşerilerimize hizmet sunmak daha sonra kısa zamanda da Karaty ilçemizde et market zincirimizi devam ettirerek halkımıza ete dair ne varsa, kırmızı et çeşitlerini üretmeye devam ederek kaliteyi hizmeti ve en hesaplısını sunmaya devam etmektir. Bununla birlikte üç merkez ilçemizde et marketler açmış olacağız. Et ve et ürünlerinin tedarikinin adresi Yılet olacaktır. Bunun bilincinde ve sorumluluk sahibi olarakplanlı büyümenin hedefleri doğrultusunda Konyalı hemşerilerimize hizmet sunmayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
HABER MERKEZİ
 

Editör: TE Bilişim