Selçuk Üniversitesi’nin akademik ve idari personeli, Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Müzede gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdullah Topcuoğlu, Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Prof. Dr. Hüseyin Kara, Prof. Dr. Mehmet Okka’nın yanı sıra dekanlar, yüksekokullar, meslek yüksekokulları ve enstitülerin müdürleri, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, bayramlaşma programına katılan tüm personel ile tek tek bayramlaşarak sohbet etti. Program vesilesiyle bir araya gelen üniversitenin akademik ve idari personeli de birbiriyle bayramlaşarak sohbet etti.  

Kurban Bayramı’nın ‘paylaşmanın bayramı’ olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Ülkemiz ve İslam alemi olarak bir kurban bayramını daha geride bıraktık. Kurban Bayramı, paylaşmanın bayramıdır. Gerçekten de milletimiz dünyanın dört bir yanında ihtiyacı olan tüm milletlere yardım ediyor. Özellikle de bayram münasebetiyle bunu da fazlasıyla gerçekleştirmiş durumdayız. Selçuk Üniversitesi olarak bu tür bayramları birlikte geçirmeyi, öğretim üyelerimizle bir arada olmayı arzu ediyoruz. Bu bayramlaşmanın bizim açımızdan ayrı bir önemi de daha önce şehir merkezinde bulunan tarihi rektörlük binamızda bayramlaşmalarımızı gerçekleştiriyorduk. Ancak yerinde yönetim prensibine uyarak rektörlüğümüzü kampüsteki yeni rektörlük binamıza taşıdık. Bugün de ilk mesaimize kampüsteki rektörlüğümüzde başladık. Bu vesileyle bayramlaşmamızı da burada gerçekleştiriyoruz. Bunun da hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Öğretim üyelerimizle birlikte Selçuk Üniversitesi’ni daha yukarıya daha ileriye taşıma arzusundayız. Bu noktada emeği geçen tüm akademisyenlerimize ve tüm çalışanlarımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Bu program vesilesiyle de milletimizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın daha iyi yerlere ulaşması için bu bayramın bir vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm öğretim üyelerimize, idari personelimize ve öğrencilerimize hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim