Meram Belediyesi’nin, Meram İlçe Teşkilatının çalışmaları ile Yerel Seçim hazırlıklarının istişare edildiği toplantıya, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, Ak Parti İl ve Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Koordinatörleri, Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Uçar,Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı, teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, toplantının hayırlı sonuçlar getirmesini diledi. 

BAŞKAN TORU; “BÜTÜN TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJELERİN ALTINA İMZA ATTIK”

Toplantıya iştirak edenlere belediyenin son 4.5 yıl içinde gerçekleştirdiği yatırımlar ve atılımlar hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilk olarak belediyenin son birkaç hafta içinde hizmete sunduğu Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi, Millet Kıraathanesi ve Havzan Sosyal Tesisi ve Çocuk Sokağı yatırımlarından söz etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinden önce dillendirdiği ‘Millet Kıraathanesi ve Millet Bahçesi’ projelerinin ilk örneklerini Meram’da hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Toru, “Bu yatırımları sadece hayata geçirmekle kalmadık. Projelere özel konseptler ekleyerek daha işlevsel bir hal almasını sağladık. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde oluşturulan kurul, Meram Millet Kıraathanesini tüm Türkiye’ye örnek gösterdi. Çünkü bu özel mekan, çocuklardan yaşlılara, kadınlardan erkeklere,  gençlerden engellilere herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği şekilde tasarlandı. Her ziyaretimde içerisi cıvıl cıvıl. Böyle kalabalık gördükçe ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı anlıyoruz” diye konuştu. Başkan Toru, ayrıca, gördüğü bu ilgiden dolayı Meram’ın farklı bölgelerine üç Millet Kıraathanesi daha kazandırmak için çalışmalara başladıklarının da müjdesini verdi. 

HASAN ANGI; “KAZANAN KONYA OLDU, KAZANAN MERAM OLDU” 

“Teşkilatçılık, heyecan, gayret ve inanç işidir” diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve onun ülke sevdasıyla yola çıktıkları günden bu yana Türkiye’ye büyük hizmetler sunduklarının altını çizdi.   Bu şehri büyütmek adına büyük bir çabanın içinde olduklarını ifade eden Hasan Angı, bugünden sonra yerel seçim çalışmalarında yoğunlaşmak durumunda olduklarını söyledi. Bu süreçte bütünlük içinde her bir vatandaşa dokunacaklarının altını çizen Angı sözlerini şöyle sürdürdü; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız önderliğinde ve onun yoğun çabasına yakışır bir şekilde çalışmalarımızı şekillendirmek durumundayız. Milletimize dokunacağız. Onların taleplerini dinleyeceğiz. Tüm olumsuzluklara rağmen yaşadığımız tüm saldırılardan güçlenerek çıkacağımızdan şüphemiz yok. Bu ülke kendi insanıyla birlikte büyüyecektir."

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim