Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Rasim Atalay, Yenigün Gazetesi Reklam Koordinatörü Fahri Altınok ve Yenigün Gazetesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Harun Yılmaz, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Karatay Belediye Başkanlığı’na seçilen Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Kavuş’u makamında ziyaret eden Yenigün Gazetesi ekibi hayırlı olsun temennisinde bulundu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Yenigün Gazetesi çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

‘HASAN BAŞKANIMIZ BİR DAVA ADAMIDIR’

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyarette konuşan Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, “Hasan başkanımız bir dava adamıdır. Belediye Başkanlığı öncesinde bulunduğu dönemlerde güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atmıştır. İnşallah bu güzel çalışmalarının üzerine ekibi ile beraber yenilerini koyarak Karatay’ın daha da gelişmesi ve kalkınması için hizmetler yapacaktır. Yenigün Gazetesi olarak her zaman başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Rabbim çıktığı bu yolda yar ve yardımcısı olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, “Mustafa Bey’in şahsında Yenigün Gazetesi ekibi ve tüm çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de şehrimizin ve Karatay’ın gelişimi için katkılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

‘MUSTAFA BAŞKANIMIZ MERAM’A GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAK’

Yüzde 70'in üzerinde bir oy alarak Meram Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Kavuş’a da ziyarette bulunan Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ve beraberindeki heyet Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a başarılar diledi. Ziyarette konuşan Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan,  “Meramlıların yüzde 70'in üzerinde verdiği bir destek ile Meram Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Kavuş başkanımı kutluyorum. Rabbim Konyamıza ve Meram’a hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Mustafa Başkanımızın bilgi birikimi ve tecrübesi ile Meram’a ekibi ile birlikte güzel hizmetler kazandıracağına inanıyorum. Mustafa Kavuş Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan’ı uzun yıllardır tanıdığını ve kendisinin iyi bir gazeteci ve iyi bir yönetici olduğunu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da, “Konya’nın incisi olan yeşil Meram’a bugüne kadar görev yapan başkanlarımız önemli hizmetlerde bulundular. Bundan sonraki süreçte bu hizmet kervanında yer almak bize nasip oldu. İnşallah bu süreçte Meram’ımızın gelişmesi için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan’ın nezdinde tüm Yenigün Gazetesi ailesine şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim