AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Konya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek STK temsilcileriyle bir araya geldi. Konya’daki sivil toplum kuruluşlarının sayısı, niteliği ve birliği konusundaki çabaların Türkiye’ye örnek bir yapıda olduğuna vurgu yapan Hasan Kılca, ‘Yeni dönemde STK’larımızın bu potansiyelinden faydalanacağız ve inşallah şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz’ dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri için toplumun her kesimiyle bir araya gelen ve destek isteyen AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. 

HASAN KILCA STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU 

AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ile belediye meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Hasan Kılca; Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Konya Muhtarlar Derneği, Hukuki Araştırmalar Derneği(HUDER) Konya Şubesi, Adalet ve Medeniyet Derneği Konya Şubesi, Fatih Gençlik Vakfı Konya Şubesi, Birlik Vakfı Konya Şubesi, Ensar Vakfı, Tarihi Bedesten Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Konya Şubesi, Selçuklu Akademik Düşünce ve Araştırma Merkezi(SADAM) ile Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM) Konya Şubesi’ni ziyaret ederek söz konusu STK’ların başkan, temsilci ile üyeleriyle bir araya geldi. 

KILCA’DAN KONYA STK’LARINA ÖVGÜ

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Konya’nın, sivil toplum kuruluşlarının hem sayısı, hem niteliği ve hem de organize olması yönünden önemli bir konumda olduğuna vurgu yaparak, ‘Şehrimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, toplumumuzun her türlü ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilen nitelikte. Oldukça aktif, faydalı ve hayırlı işleri kurumsal bir şekilde yapan STK’larımızı tebrik ediyorum. İnşallah yeni dönemde de şehrimizdeki birlikteliğe ve ilerlemeye önemli katkılar yapan ve Konyamız için çok önemli olan sivil toplum kuruluşlarımızın bu potansiyelinden bizler de sık sık faydalanacağız, şehrimizi hep birlikte yöneterek insanımızı memleketimizi daha ilerilere taşıyacağız’ ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim