Akören ilçesi Belkuyu Mahallesi'nde okuldan geldikten sonra evlerinin önünde top oynamak için evden ayrılan ve 449 gündür haber alınamayan 7 yaşındaki Yasin Şahin'in ailesi evlatları olmadan üçüncü bayramı da buruk bir şekilde geçirdi. Evlatsız bayram geçirmenin üzüntüsü içinde olan anne Ümmü ve baba Yavuz Şahin bir an önce evlatlarının bulunmasını ve gözyaşlarının dinmesini istiyor.

“BAYRAMIN ÖNEMİ KALMADI”

Yasin'in kaybolduğundan beri bayramların bir öneminin kalmadığını söyleyen 38 yaşındaki 5 çocuk babası Yavuz Şahin, "Bayramda ben eve bile gelmiyorum. Bayramla alakam kalmadı. Sürekli dağa çıkıyorum mallarla beraber. Eve gelince bunalıyorum" dedi.

Baba Yavuz Şahin kendileriyle kimsenin ilgilenmediğini söyleyerek, “Olaydan sonra kimse bizimle ilgilenmiyor. Arkamızda destek yok. Durumumuzda belli, ortada. Kime gittiysek geri döndük. Böyle araştırılıp dört dörtlük bir şey olmadı. Bu üçüncü bayram, bayramın bir önemi de kalmadı artık. Bayramla alakamız yok. Küçük çocuğum Yusuf'ta olmasa içimiz kararacak. Yasin kaybolduğunda Yusuf daha iki aylıktı” şeklinde konuştu.

“YASİN OLMADAN ÜÇÜNCÜ BAYRAMIMIZ”

Küçük Yasin’in annesi 27 yaşındaki Ümmü Şahin, çocukları olmadan geçirdikleri üçüncü bayram olduğunu ifade ederek, “Bu üçüncü bayramımız. Oğlumda yanımızda olsaydı. Onun çektiği sıkıntıları kimse çekmedi. Yasin iki defa beyin ameliyatı oldu. Onun sıkıntıları çocukluğundan başladı. Herkes biraz düşünüyorsa kendi evladının yerine koysunlar, yardım etsinler. Görenlere duyanlara sesleniyorum. Yetkililere şunu söylüyorum; arada bir gelsinler halimizi hatırımızı sorsunlar. Onlar bize öyle yapması yardımcı olur. Ama gelen giden yok. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza buradan sesleniyorum, daha çok arama yapılması için yardımcı olup el uzatsınlar. Gelip halimizi hatırımızı sorsunlar” dedi.

İHA

Editör: TE Bilişim