İttifak Holding, Kurban Bayramı’nın bitmesiyle birlikte ilk mesai günü düzenlediği bayramlaşma merasimi geleneğini bu yıl da devam ettirdi.

Geleneksel bayramlaşma merasimine İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyeleri, holding ve bağlı şirketlerin üst ve orta düzey yöneticileri ileholding merkez çalışanları katıldı. Bayramlaşma merasiminde konuşan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, İttifak çalışanlarının bayramını tebrik etti. İttifak’ın faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Sözbir; “Öncelikle bayram sürecinde müşterilerimize hizmet vermeyi sürdüren hizmet sektöründeki şirketlerimizde güzel performanslar ortaya koyan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Önümüzde mali takvim anlamında dört ay gibi az bir zaman kaldı. Rabbim yılın son çeyreğinde de hepimize hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin. Dünya değişiyor, iş dünyasında da şartlar çok hızlı değişiyor. Dolayısıyla biz de planlı ve hızlı bir şekilde değişimi ve süreçlerin gelecekte nerelere evirilebileceğini daha net gören bir yapıya dönüşüyoruz. İttifak’ın memleketimizin kalkınması için üstlendiği sorumluğun farkındayız. İnşallah hep birlikte Türkiye’nin gelişimine eşlik edecek, daha planlı bir şekilde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İttifak bugün 29 yaşında, geride biriktirdiğimiz 29 senemiz var, gelecekte inşallah 290-300 senemiz olsun. Geriye değil, ileriye bakalım. Birlikte hem İttifak’ın hem de ülkemizin geleceğini biriktirelim. Allah’ın izni ile doğru adımlar atarak yarını bugünden daha parlak hale getirelim. Hepinize teşekkür ediyorum. Bayramınızı tekrar tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi. 

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir’in yaptığı konuşmanın ardından grup şirketlerinin yöneticileri, faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Birçok kişinin konuştuğu bayramlaşma programında İttifak’ta sekretarya görevini yürüten Zümrüt Korkmaz’ın konuşması ise programın en dikkat çeken anlarından oldu. İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila’nın kendisine söz vermesi karşısında heyecanını gizleyemeyen Korkmaz herkesin bayramını kutladı. Çok duygulandığını ifade eden Korkmaz, “İttifak’ta yaşanan değişim ve dönüşüm en alt kademeden en üste kadar herkesi heyecanlandırıyor. Şahsen benim burada bu kitlenin karşısında konuşuyor olmam da yaşanan değişimin en büyük göstergelerinden bir tanesi. Hem İttifak’ta hem ülkemizde güzel şeyler olacağına gönülden inanıyorum. Herkesin bayramını yeniden tebrik ediyorum” dedi. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim