Yalıhüyük İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen programa, Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Hasan Koçer, asker adayları ve aileleri katıldı.

Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat yaptığı konuşmada, "Askere gidecek gençlerimiz güle güle gitsinler. Sağ salim görevlerini tamamlayarak dönmelerini temenni ediyorum. Gençlerimizi güzel bir şekilde yetiştirmişsiniz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.
İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran ise, asker adayı ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Bu gençlerimizi sizden emanet aldığımız gibi sapasağlam daha sağlıklı daha olgun yetişmiş olarak teslim etmekle görevlendirilmiş profesyonel adamlarız. Bizim en büyük gururumuz aldığımız evlatları sizlere sağ salim teslim etmek, atalarımızdan aldığımız vatan toprağını, bayrağa rengini veren şehitlerimizden aldığımız bayrağa karşı nöbeti yapmalarını bekliyoruz. Bütün derdimiz davamız budur. İnşallah görevini tamamlayan evlatlarınız da sağ salim gelerek sizlere askerlik anılarını anlatacaklardır. Bizlere bu gururu yaşattığınız için bizlere yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" diye konuştu.
Belediye Başkanı Hasan Koçer, jandarmanın böyle bir organizasyon gerçekleştirmesinden dolayı teşekkür ederek, asker adaylarına sağlıkla gidip dönmeleri temennisinde bulundu.
Asker adayları ile hep birlikte yenen yemeğin ardından yerel sanatçılar Emre Sezer ve Yakup Minaz'ın seslendirdiği bir birinden güzel eserlerin ardından asker adayları oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi. Programın sonunda asker ailelerine bölük komutanlığı gezdirildi. Toplu olarak fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

İHA

Editör: TE Bilişim