Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları tarafından öğrencilere yönelik organize edilen Motivasyon Semineri ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerde “Üniversite Kazandırma Rehberi Kitabı” Yazarı ve Eğitimci Abdurrahman Yılmaz, katılımcı öğrencilere Üniversite tercihlerini nasıl yapacaklarını ve hedef belirlemenin önemi konularında seminerde bilgiler aktardı.

Yalçın Öğretim Kursları Motivasyon Semineri, Merkez bina ve Ecdat Şube ek bina içerisinde yer alan toplantı salonunda gerçekleştirildi. Dört ayrı seansta verilen seminerlerde Eğitimci –Yazar ve Profesyonel Koç Abdurrahman Yılmaz, katılımcı öğrencilere Hedef belirlemenin önemi, Verimli Ders çalışma teknikleri ve Stres ve Zaman yönetimi konularında aydınlatıcı bilgiler verdi. Seminerlere LGS ve YKS sınavlarına giren ve mezun olan öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Eğitimci-Yazar Abdurrahman Yılmaz seminerler sonunda öğrencilerin merak ettikleri ve öğrenmek istedikleri soruları tek tek cevapladı.

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “Kurum olarak öğrencilerimize yönelik Eğitim ve Motivasyon seminerlerimize devam ediyoruz. Son olarak Üniversite Kazandırma Rehberi Kitabı Yazarı ve Eğitimci Abdurrahman Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına giren öğrencilerimize motivasyon semineri verdi. Katılımın yoğun olması bizleri mutlu etmiştir. Eğitim-Yazar ve Profesyonel Koç Abdurrahman Yılmaz’a kurumun adına verdiği seminerden dolayı teşekkür ediyorum. Kurum olarak yıl boyunca eğitim ve motivasyon seminerlerimizi öğrencilerimize yönelik devam ettireceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim