Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kurslarının Merkez Şube, Zindankale Şube ve Yazır-Ecdat Şubesinde görev yapan idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları Hilton Garden Otelde düzenlenen Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba gecesinde buluştu. Toplantı birlikte yenilen yemek ve ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın başkanlığında yapılan toplantıda yeni eğitim yılının hedefleri belirlendi. Mehmet Yalçın, 2019–2020 Eğitim Öğretim yılının Yalçın Eğitim Kurumlarının başarıya damga vuracağı bir yıl olacağını söyledi.

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “Öğrenci ve velilerin özel öğretim kurumlarına bakış açılarını bizlerin elde ettiği başarıyla değişti. 2019–2020 Eğitim Öğretim yılının Yalçın Eğitim Kurumlarının başarı yılı olacaktır. Şüphesiz ki her başarının altında çok çalışma yatmaktadır. Ek olarak teknoloji ve sıkı takip de başarıya giden yolda büyük önem arz etmektedir. Yalçın Öğretim Kursları olarak Konya’da şu an 3 Şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Merkez Şube, Zindankale Şubesi ve Yazır -Ecdat Şubelerimizde tüm lise sınıflarına eğitimimiz olduğu gibi mezunlara da hizmet vermekteyiz. Bu senede öğrencilerimizin elde ettiği başarı ve üniversitelere yerleşmelerinden dolayı velilerimiz ve öğrencilerimiz bizleri çok destekliyor. Bu da yeni kayıtlarımıza yansıdı. Bu durum bizleri hem memnun ediyor, hem de geleceğimize güvenle bakmamızı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

“Kurulduğumuz günden bugüne kadar bizlere güvenen öğrenci velilerimizi hiçbir zaman mahcup etmedik” diyen Mehmet Yalçın, “Bir aile olduk. Onların çocukları bizlerin çocukları oldu. Bu birlik ve beraberlik her zaman Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kurslarının başarıya imza atmasında büyük katkıda bulundu. Tüm Öğrenci ve Velilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim