Koyuncu Fiat ticari araçlarda uygulamış olduğu uygun ve avantajlı kampanyalar ile satış hizmetlerine devam ediyor. Koyuncu Fiat’da, Ducato, Pratico ve Fullback model araçları satın alan müşterilerin 1 yıl boyunca kullanmış olduğu yakıtın yüzde 20’si karşılanıyor. Nisan ayına özel kampanyalar hakkında bilgiler veren Koyuncu Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan, “Yeni aracımız olan Benzinli Doblo Kombi modeli 65 bin 950 TL’den satışa sunuldu. DobloCombi modellerimizde 40 Bin TL’ye sıfır faiz kampanyamız, Fiorino dizel araçlarımızda 36 bin TL’ye 18 ay sıfır faiz kampanyalarımız sürüyor. Ayrıca, 2017, 2018 model Ducato, Pratico ve Fullback alan müşterilerimize 1 yıl boyunca geçerli yakıtın yüzde 20’si bizden”dedi. 

“BENZİNLİ DOBLO 65 bin 950 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA”

Koyuncu Fiat Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan Nisan ayı itibariyle ticari araçlarda olan kampanyalardan bahsetti. Benzinli Doblo modellerinin 65 bin 950 TL’den başladığını ifade eden Demirhan, “Fiat’da Nisan ayı için geçerli olan Ticari araç kampanyalarımız devam ediyor. DobloCombi modellerimizde 40 Bin TL’ye sıfır faiz kampanyamız, Fiorino araçlarımızda 36 bin TL’ye 18 ay sıfır faiz kampanyalarımız sürüyor. FiorinoCombi modellerimizin başlangıç fiyatı şuanda 51 bin 900 TL. Yeni aracımız olan Benzinli DobloCombi modeli 65 bin 950 TL’den başlıyor. Doblo araçlarımızın benzinli versiyonu Nisan ayı itibariyle satışa başladı. Konyalı hemşerilerimizin de Koyuncu Fiat’a gelerek Benzinli Doblo’yu hem görmelerini hem de test etmelerini istiyoruz. Birde benzinli araçlarımızda LPG takma olanağı olduğu için servisimiz tarafından LPG’de takabiliyoruz. Biz buradan LPG takarak aracın garantisini öldürmemiş oluyoruz. 2018 model Doblo veya Fiorino aldıkları takdirde, ilk 10 bin ve 20 bin kilometre bakımları bizden hediyedir” diye konuştu. 

YAKITIN YÜZDE 20’Sİ FİAT’DAN 

Ducato, Pratico ve Fullback alan müşteriler için 1 yıl boyunca yakıtın yüzde 20’sini karşıladıklarını vurgulayan Demirhan sözlerine şu şekilde devam etti: “2017, 2018 model Ducato, Pratico ve Fullback alan müşterilerimize 1 yıl boyunca geçerli yakıtın yüzde 20’si bizden. 1 yıl boyunca 60 bin kilometre kullanımda yaklaşık 6 bin 900 TL yakıt desteği sağlanmaktadır. Ticaret ile uğraşan müşterilerimiz için çok güzel bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Fiat Ticari Araç sahipleri Yeni Ducato, pratiko ve Fullback almaları halinde 1000 TL kasko destek kampanyası var.”

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim