Platform adına konuşan Musa Kazım Yılmaz, “ “Filistin davasına sahip çıktığını iddia edenler durdukları yere iyice baksınlar. Hem batı kampında yer alıp hemde batı kampının yok etmeye çalıştığı Filistin'e yanında yer aldığını söylemek sahtekarlıktır” dedi.

 İSRAİLE AMBARGO UYGULANMALI
Kayalıpark'ta düzenlediği basın açıklamasında “İsrail Terör Örgütü kendi varlığını üzerine kurduğu zulüm, baskı, ve tedhişe devam etmektedir” diyen Yılmaz, “Bu habis ur tedavisiz kanser hücresi beslemesi bulunduğu batının çıkarlarını gözetip o çıkarları yüclterek kendi varlığını devam ettirmek istemektedir. İyinin, Hakkın, Adaletin, düşmeni batı medeniyeti taşeronu İsrail Terör Örgütü'ü bütün şartlar altında desteklemeye devam etmektedir. Amerikan seçimlerini kim kazanırsa kazansın bu havlayan köpeğe sahiplik etmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Filistin'e destek verdiğini idia eden devletler zalim Esad rejimine karşı sergiledikleri tavrın en azından bir benzerini İsrail'e karşı sergilemesi gerektiğin belirten Yılmaz, “ İsrail ile siyasi, askeri, ekonomik bütün ilişkiler kesilmelidir. Şov ile Filistin davasına sahıp çıkılmaz. Gerçek uygulamalar gerekmektedir. Bir an önce İsrail'e karşı ambargo başlamalıdır. Ambargo uygulanmadıkça bu sahte söylemlerin halkı kandırmak için bir iç iyaset malzemesi olduğu anlaşılacaktır” diye konuştu.
DİRENİŞÇİLER BİRLEŞMELİ
Kudüs davası ümmetin birinci meselesi olması gerektiğini söyleyen Yılmaz, “Unutulmamalıdır ki kutsallarını öncelemeyen, Kudüs'ün özgürlüğünü öncelemeyen hiş bir hareket islami değildir” dedi. Direniş hareketlerine de selenen Yılmaz Direnişçiler bir an önce aralarındaki ihtilaflara son verip küresel bir direniş bloğu oluşturmalı. Müslüman halklara ve özgürlük sevdalılarına öncülük etmelidir” ifdelerini kullandı.
HABER MERKEZİ 
Editör: TE Bilişim