Mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle geliştirdiği sosyal iş modelleri sayesinde toplumun farklı kesimlerine değer katmayı sürdüren Vodafone Türkiye, 2009 yılında ülkemizde çifçilere odaklı ilk sosyal iş modeli olarak hizmete sunduğu 'Vodafone Çiftçi Kulübü' kapsamında, çiftçilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 1 milyonu aşkın aboneye sahip Vodafone Çiftçi Kulübü,14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü tüm Vodafone'lularla 100 dakika konuşma, 100 SMS ve 100 MB internet hediye ederek kutluyor.

13 Mayıs2015 –Mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle Türkiye'de milyonlarca çiftçinin dijital dönüşümüne öncülük etmeyi hedefleyenVodafone,14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü özel bir kampanya ile kutluyor. Türkiye'de ilk kez çiftçilere odaklı bir sosyal iş modeli olarak 2009 yılında hizmete sunulan Vodafone Çiftçi Kulübü'nün800 bini aşkın üyesine, kampanya kapsamında 14 Mayıs'tatüm Vodafone'lularla 1 gün boyunca geçerli 100 dakika, konuşma, 100 SMS ve 100 MB internet hediye ediliyor.Çiftçi Kulübü üyeleri kampanyadan yararlanmak için ONAYyazıp, 1006'yaSMS atmaları yeterli. Çiftçi Kulübü'ne henüz üye olmamış Vodafone aboneleri ise CIFTCI yazarak 2434'e göndererek Çiftçi Kulübü'ne ücretsiz üye olabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk şunları söyledi:"Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonumuz doğrultusunda, teknolojinin yanı sıra sosyal ve hizmet alanlarındaki yatırımlarımıza da büyük önem veriyoruz. Çifte sorumluluk anlayışıyla hayata geçirdiğimiz projelerimiz arasında yer alan ve çiftçilerimizi mobil teknolojiler aracılığıyla bilinçlendirme hedefiyle hizmete sunduğumuz Vodafone Çiftçi Kulübü programıyla, Türk tarımının belkemiği olan çiftçilerimizin iş süreçlerini dönüştürerek dijital geleceğe hazırlanmalarına yardımcı oluyoruz. 'Vodafone Çiftçi Kulübü çiftçinin daima yanında' söylemiyle çıktığımız yolda çiftçilerimizi Dünya Çiftçiler Günü'nde yalnız bırakmıyoruz ve sevdikleriyle doya doya konuşmaları için hediye dakika, sms ve internet veriyoruz. Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye'de herkese ilham verme hedefimiz doğrultusunda çiftçilerimizin hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlarım."

Vodafone Çiftçi Kulübü milyonlara ulaştı

Vodafone Türkiye'nin 2009 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle hizmete sunduğu ve bugüne kadar 1 milyonu aşkınçiftçiye ulaşan Vodafone Çiftçi Kulübü programı, tarımsal ve kırsal kalkınmaya katkıda bulunarak tarımda dijital dönüşümü sağlama hedefiyle, çiftçilerin sosyal ve ekonomik hayata eşit katılımına destek oluyor. 

Türkiye'de ilk kez çiftçilere odaklı sosyal bir iş modeli olarak Vodafone tarafından başlatılan ve sektörde öncü olan bu programla, ayrıcalıklı tarife ve kampanyalardan, kırsal alanda su kullanımı ve tarımsal verimlilik hakkında bilinçlendirme çalışmalarına kadar uzanan geniş bir çözüm ve hizmet yelpazesi sunuluyor.Üyelerine iş süreçlerini daha efektif şekilde yöneterek verimlilik ve tasarruf sağlama avantajı sağlayan Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında sunulanÇiftçi Haber Paketi ile 88 ürün çeşidine ve 966 ilçeye özel içeriklerden şimdiye kadar 1,3 milyon kişi yararlandı.Ayrıca 1,1 milyonfarklı içerik paylaşıldı ve 730 milyon SMS gönderildi. Çiftçi İlan Servisi ile ise 35 bin ilan gönderimi yapıldı.Çiftçi Tırı ile 250bin km yol katedildi,Dünyanın en uzun roadshowu olan Vodafone Çiftçi Kulübü eğitim tırı 5 yılda dünyanın çevresini 6 kere dolanmış olurdu. 495ilçe/köy ziyaret edildi ve 9 milyon kişiye ulaşıldı.Çiftçi Kılavuzu11 binkullanıcı tarafından indirildi. Vodafone Çiftçi Kulübü, 2014 yılında 34 Avrupa ülkesinden 338 projenin katıldığı "Social & Business Co-Creation: Collaboration for Impact" yarışmasında Jüri Ödülü'ne layık bulundu.Vodafone Çiftçi Kulübü hakkında ayrıntılı bilgiye www.vodafone.com.tr/ciftcikulubu adresinden ulaşılabiliyor.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim