Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen halk günü toplantısı Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak başkanlığında, Karatay, Meram ve Selçuklu İlçelerinin mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda düzenlenen toplantıya; yaklaşık 300 muhtar ve vatandaşın yanı sıra İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve şube başkanları katıldı.

Konya Valiliğince periyodik olarak düzenlenen, muhtar ve vatandaşların sorun ve taleplerinin birebir dinlendiği toplantıda, Vali Toprak vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi. İletilen sorun ve talepler, toplantıda hazır bulunan kurum müdürleri tarafından gereği yapılmak üzere not alındı.

Vali Toprak, bu toplantıların amacının vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu söyledi. Toprak, kendisine iletilen sorun ve taleplerin bizzat takipçisi olacağını da ifade ederek, toplantıya katılan muhtar ve vatandaşlara teşekkür etti.

Muhtarlar ve vatandaşlar ise böyle bir toplantıyı düzenleyerek sorun ve talepleri bizzat dinleyen Konya Valisi Toprak’a teşekkür etti. Toplantının sonunda muhtarlar ve vatandaşlar Vali Toprak ile fotoğraf çektirdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim