Ticaret ve Sanayi Odalarının bulundukları illerin gelişiminde öncü sivil toplum kurumları olarak görev yaptığını ifade eden Vali Selami Altınok, Aksaray’da güçlü, dinamik ve gelişen bir ticaret ve sanayi hayatının olduğunu, bunun daha da geliştirilmesi için başta ATSO olmak üzere bütün mesleki kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesi gerektiğini kaydetti. Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmelere dikkat çeken Vali Altınok, kısa sürede büyük gelişim gösteren sanayinin kentin ticari hayatına yaptığı olumlu katkıların daha da arttırılması için gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.
ATSO’nun bu gelişim karşısında sorumluluğunun büyük olduğunu belirten Vali Altınok, “Ticaret ve sanayi erbaplarının bağlı bulunduğu büyük bir sivil toplum kurumu olarak TSO’lar üyelerinin mesleki konulardaki istek, beklenti ve problemlerini çözerken, inceleme ve araştırmalar yaparak sanayinin ve ticaretin daha da geliştirilmesine katkı sağlamalıdırlar. Bu anlamda her zaman işbirliği içinde olarak Aksaray’ın daha iyi noktalara taşınması için bir olup, istişare içinde çalışma gayretinde olacağız” dedi.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Öztürk de yaptığı açıklamada, Vali Selami Altınok’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, odalarının Aksaray’ın gelişmesine katkı sağlayacak her türlü çalışmanın yanında ve destekçisi olacağını söyledi.
İHA 
Editör: TE Bilişim