Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor yarın saat 13.30’da Ankaragücü ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Koray Gencerler yönetecek. Gencerler’in yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Yusuf Bozdoğan yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Ramazan Keleş. 

İlk yarıda Konya’da oynanan karşılaşmaya Ankaragücü taraftarının alınmaması nedeniyle, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar gereği Konyaspor taraftarı da bu zorlu karşılaşmada yerini alamayacak

TARAFTAR GALİBİYET BEKLİYOR

9 maçtır kazanamayan Atiker Konyaspor Ankaragücü maçı ile birlikte yeni bir başlangıç yapıyor. Sarı lacivertlileri mağlup ederek kazanamama serisine son vermek isteyen Anadolu Kartalı son oynadığı 9 maçta 4 mağlubiyet 5 beraberlik aldı. 

Rakip Ankaragücü ise maça moralli çıkacak. Sezonun genelinde düşme hattına yakın seyreden Ankara ekibi geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda mağlup ederek tehlike hattından uzaklaşmıştı. 

BÜYÜK REKABETTE 26. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Ankaragücü yarın oynayacakları karşılaşma ile Süper Lig’de 26. Kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynana 15 karşılaşmada eşitlik bulunuyor. İki takım da 11’er kez kazanırken 3 maç da berabere tamamlandı. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan maçı Konyaspor 2-0 kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim