Vatandaşların ilgisi için teşekkür eden Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar, “Tüketici olmaktan daha çok üretici olmayı sağlayacağız. Yeni tramvay hatları ile organize sanayi bölgeleri öğrencilerimizin yoğun olduğu bölgeleri rahatlatacağız. Ulaşımı ithal değil yerli ve Konyalı sanayicilerimiz ürettiği taşıtlar ile yapacağız. Ahlaki, manevi ve tarihi değerlerimize uygun kültürel etkinlikler yapacağız. Her gün işsiz sayısı artıyor. Yeni dönemde katma değeri yüksek üretime yönlendirebilmek için endüstriyel kent anlayışını geliştireceğiz. Sanayilerimizde teknik ve çıraklık okulları açılmasına öncülük edeceğiz. Endüstriyel çırak, kalfa ve ustaların yetiştirilmesine katkı sağlayacağız. Bizim belediyecilik dönemimizde insanlar şehre değil şehir insanlara hizmet edecek” dedi.

‘YATAY MİMARİYE ÖNEM VERECEĞİZ’

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkanı Adayı Kenan Özcan da, aile huzuruna önem verdiklerini belirterek, “Huzur için dikey yapılaşmadan uzaklaşarak yatay mimariye geçeceğiz. 3-4 katlı, daha çok bahçesi olan, çocukların rahatça oynayabileceği alanlar oluşturacağız. Yaşanabilir Selçuklu, üreten Selçuklu ve spor yapan Selçuklu hayat ediyoruz. Geçtiğimiz dönemde Selçuklu ’da emlak vergileri biliyorsunuz ki, yüzde 400-500 dolaylarında arttırıldı. Biz bununla ilgili yüzde 25 -50 indirim taahhüt ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

ÖNEMLİ OLAN KARDEŞLİK VE HUZUR

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak ise “Vatandaşlarımız onayı ile 5 yıl boyunca şehirlerimizi ve ilçelerimizi yönetecek başkanlar seçeceğiz. Seçimler gelip geçicidir, önemli olan kutuplaşmadan kardeşçe bir seçim zamanı geçirmektir. Hemşerilerimizin takdiri ile seçildiğimiz zaman üreten bir Karatay üreten bir şehir oluşturacağız. Borçlanan bir belediye değil, Üreten ve ülkemize katma değer sağlayan iş olanakları fazla olan bir belediyeye anlayışını ortaya koyacağız. Belediyeler para kazanılacak yerler değil hizmet birimleridir” dedi.

ÇÖZÜM MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNDE

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saydam da “Meram’ımızın tüm mahallelerinde seçim çalışmalarımıza, ülkemizin, 1389 seçim bölgesinde olduğu gibi canla başla çalışan, aday arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tek tek kapısını çaldığımız vatandaşlarımız, esnafımız, sanayicimiz, çiftçimiz, gençlerimiz artık bizi can kulağı ile dinliyor” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim