16 Temmuz 2017 yılında İstanbul Tuzla’da girdiği bir çatışmada görevi başında şehit olan polis Memuru  Battal Yıldız’ın yetim kala iki çocuğu ve bu millete emanet olan oğulları  Hasan İlyas ve Mehmet ali Yıldız Akşehir’de organize sünnet töreniyle sünnet oldular. Şehit Yıldız'ın oğulları Hasan İlyas ve Mehmet Ali ve ailesi sünnet düğünü konvoyu ile ilk önce Akşehir Şehitliğine giderek  babalarını ziyaret ettiler. Duygulu anların yaşandığı şehitlik ziyaretinden sonra düğün konvoyu Akşehir'de tur attı.

Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini, “Her şehidimizin ailesi ve çocukları türk milletine emanettir. Bunun bilinci içerisindeyiz. Şehit polis memuru Battal  Yıldız’ın çocukları  Hasan İlyas ve Mehmet Ali Yıldız’da bizlerin çocuklarıdır. Bu çocukların ve ailesinin sünnet törenlerinde yanında olduk. İnşallah düğünlerinde de yanında oluruz” dedi. 

Sünnet düğünü konvoyundan sonra ilçe merkezindeki Şehit Nebi Arslan Öğretmenevi'nde mevlit okutuldu ve ardından katılımcı misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim