Süzgün, “Ülkemizde yaşanan ekonomik daralmaya karşı alınan önlemler sonuçlarını vermektedir. Dövizin ateşinin sönmesi, hükümet tarafından alınan önlemler, enflasyonla topyekün mücadele ülke olarak sorunların üstesinden gelebilecek güçte olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Tabiki daha fazlasını yapmamız da gerekiyor. Özellikle ithalatın önünü kesecek adımlar, ihracatın artırılmasına yönelik politikalar, üreticilerin desteklenmesi bu noktada büyük önem taşıyor. Sanayicimizin yükünün daha da hafifletilmesi gerekiyor. En son ki prim affı bu anlamda olumlu bir adım. Devletimiz kolaylıklar sağladığı zaman milli seferberlik ilan eden sanayicilerimiz daha çok çalışıp azmedecektir. Tabiki sadece işvereni düşünmüyoruz. İşçilerimizin de haklarının ve gelirlerinin artırılması bizim talebimiz. Herkesin refah içinde yaşadığı bir ülke hepimizin hayali. Biz inanıyoruz ki devlet millet olarak el ele verirsek daha güzel günlere tez zamanda ulaşırız” dedi. 

Yaklaşan yerel seçimleri de değerlendiren Başkan Süzgün, “Malum olduğunuz üzere 2019 Mart ayında ülkemiz yerel seçimleri gerçekleştirecek. Siyasi partilerimiz bu noktada hazırlıklarına başladılar. Umarız siyasi irade yine en iyi olanı seçecektir. Özelde Konya, genelde Türkiye’de şehrimize yakışan adaylarla seçime girilir ve şehirlerimizin gelişimi daha da artar. Temennimiz, terör söylemi estiren partiler hariç, tüm siyasi partilerin kardeşlik ve hoşgörü temasıyla seçimi tamamlamalarıdır” diye konuştu. 

Türkiye’nin sürekli oyun ve tuzakların içine atılmaya çalışıldığını belirten Süzgün, dernek olarak atılan adımlarda ve verilen mücadelede devletin yanında olduklarını sözlerine ekledi,

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim