Bem-Bir-Sen Konya Şubesi Başkanı Sait Közoğlu temsilciler toplantısı açılış konuşmasında, “Bizlerle birlikte koşan, çalışan, emek harcayan gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ana kadememiz hep birlikte çalıştık, hep birlikte güzel işler yaptık. Her birinize çok teşekkür ediyoruz. Gönüllerinize sağlık. Şimdi 2019’da aynı çabayı göstermeliyiz. Teşkilatçılığın temelinde ilk sırada heyecanımız var. Allah’a şükür bu heyecan bizlerde mevcut. Daha sonra azim. Bizimle beraber yürüyen arkadaşlarımızın sürekli azimli, sabırlı ve disiplinli olması gerekli. Medeniyet bilincimiz, tarih bilgimiz, yoldaşlık bilgimiz inancımız bizi biz yapan ve bizleri bu görevlere getiren değerlerimizdir. Müslümanların birbirlerine destek olmaları¸ sıkıntılı anlarında yardıma koşmaları¸ İslâm'ın yücelmesi için Allah yolunda fedakârlıklar göstermeleri bizleri bir arada tutan unsurlardandır. Ana unsurumuz ümmet bilincidir. Müslümanlar kardeştir. Kardeşliğin gereği ise diğer mü'min kardeşine sahip çıkmaktır. Dünyadaki Müslüman kardeşlerimize destek olmak için kampanyalar düzenledik, düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi. 

31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen Bem-Bir-Sen Konya Şubesi Başkanı Sait Közoğlu,  “Yeni dönemde sosyal denge sözleşmesinin devam edeceği bilgisi paylaşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a sendikamız ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Başkanımızın birikimlerine, tecrübelerine güveniyoruz. Konya’mıza güzel hizmetler yapacağından şüphemiz yok. Konya halkı ve çalışanlarıyla sık sık biraraya gelerek her kesimin fikir ve önerilerine önem veren, istişarelerde bulunan, halkla iç içe olan, alçak gönüllülüğü, güler yüzü ve samimiyeti ile gönülleri fethetmiştir. Sendika olarak Başkanımızı destekliyoruz” diye konuştu. Temsilciler toplantısına Bem-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Recai Karslı, Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever katıldı.

Verimlilik yönetimi temalı konuşmasında Genel Başkan Vekili Recai Karslı “Ülkemizin gelecek hedeflerindeki verimlilik başarısı, kurumlarımızın verimlilik artırma çalışmalarının yansımasıyla mümkündür. Ülkemizde her alanda verimlilik bilgi ve bilincinin arttırılması, kurumlarımızın buna göre yeniden yapılanması, verimlilik artırma program ve projelerinin yaygınlaştırılması, teknolojik altyapının geliştirilmesi ve işgücünün niteliğinin yükseltilmesi verimlilik odaklı büyümenin temel koşullarındandır” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim