Milletin güçlü desteğiyle AK Parti'nin tek başına iktidar olduğunu ifade eden Başkan Altay," Yeni Türkiye yolunda son sözü halkımız söyledi " dedi.

AK Parti'nin tek başına iktidarı kazandığı 1 Kasım seçimleri Selçuklu'da büyük bir sevinç yarattı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. 

Altay, "AK Parti, vatandaşların çok büyük desteği ile yeniden tek başına iktidar oldu. Yeni Türkiye'nin hızını kesmek, ülkedeki birlik, beraberlik ve kardeşliği bozmak için kurulan oyunları, vatandaşlarımız seçime büyük bir katılım sağlayarak bozdu ve Türkiye seçimini barış, adalet ve kalkınmadan yana kullandı. 1 Kasım Seçimleri'nde kazanılan zafer, sadece Türkiye'nin istikrarı ve kalkınmasının devamına değil aynı zamanda milletimiz dışında, Mısır'a, Filistin'e, Balkanlar, bütün Orta Doğu'ya, dünyanın her yerindeki mazlumların umudu oldu" dedi.

Konya ve Selçuklu'da 7 Haziran Seçimlerine göre AK Parti'ye olan desteğin büyük bir artış gösterdiğini ifade eden Başkan Altay vatandaşların Başbakan Ahmet Davutoğlu'na verdiği güçlü desteğe teşekkür etti. Altay," Teşkilat üyelerimizin yoğun gayret ve çalışmaları ile kritik bir seçim dönemini alnımızın Ak'ıyla geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Seçim döneminde gece gündüz demeden bütün Konya'yı karış karış gezerek hemşerilerimizle bir araya gelen il ve ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, Konya'mızın evladı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri evlerinde, iş yerlerinde güler yüz ile karşılayan bu zaferin esas sahipleri hemşerilerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Altay, mesajının sonunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun  birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarına vurgu yaparak ,"1 Kasım seçimleri sonucu yeniden tek başına iktidar olan AK Parti hükümeti 78 milyona sevgi ve muhabbet tohumunu ekecek, kalkınma ve refahı arttıracaktır. Milletin bağrından çıkan Ak Parti,  ülkemizi daha ileri hedeflere taşıyacak ve yeni Türkiye yoluna kararlılıkla devam edecektir" dedi. 

HABER MERKEZİ   

Editör: TE Bilişim