TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner ve TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rehda Cem Akyüz, Türkiye’nin en önemli tarım fuarlarından biri olan TÜYAP Konya Tarım 2019 öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Hilton Garden Inn Konya’da düzenlenen toplantıda Türkiye tarım alet ve makine sektörünün yüzde 65’ini elinde bulunduran Konya’yı çok önemsediklerini belirten Özüner, “Bu yıl Konya Tarım Fuarı’na, Türkiye’de bir ilk olarak fabrikalarımızda tasarlayıp ürettiğimiz yerli yarı otomatik şanzımanlı traktörlerimiz ile geldik. Yarı otomatik şanzıman teknolojisi her türlü tarımsal faaliyete uygun vites seçenekleri ve büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor. Bu sayede çiftçilerimiz hem zamandan hem de yakıttan ciddi tasarruf sağlarken, güçlü hidrolik donanımlar ile de en ağır tarımsal ekipmanları bile yüksek verimde kullanabiliyorlar. Aynı kademede bulunan vites geçişlerinde debriyajsız kullanım sağlayan bu şanzıman teknolojisinin yanı sıra, elektronik çeki kontrol sistemi sayesinde son derece kolay ve hassas ekipman kontrolü, otomatik çift çeker ve diferansiyel kilidi özellikleriyle de konforlu ve verimli çalışma imkanına sahip olabiliyorlar” dedi.

ÖZEL KAMPANYALAR

Fuarlarda oluşturdukları farklı ödeme kampanyalarıyla da çiftçilerin yanında olduklarını aktaran Özüner, “Değişen ekonomik şartlar çerçevesinde sadece pazara sunduğumuz ürünlerle değil oluşturduğumuz farklı kampanyalarla da çiftçilerimizin yanında olduğumuzu kendilerine gösteriyoruz. Konya Tarım 2019’a özel olarak tasarladığımız Bahar Kampanyası ile 2018 model yerli traktörlerini çok özel fiyatlarla çiftçilerimize sunacağız. İthal serilerimizin bazıları için de özel kur kampanyası kapsamında döviz kurunu sabitledik. Buna ek olarak, tüm finansal çözümleri tek bir çatıda sunan TürkTraktör Finans üzerinden kullanılacak olan çeşitli kredi miktarları için de yine farklı ve avantajlı oranlar belirledik” diye konuştu.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

Editör: TE Bilişim