Programakatılan faturalı ve Hazır Kart’lı tüm bireysel müşteriler Turkcell’degeçirdikleri her gün için 1 Puan kazanıyor. 

Turkcell ailesinin üyeleri, bu puanlarla programaözel hediye kataloğundan istedikleri hediyeleri seçebiliyorlar.  Sarı Kutu Programı’na katılmak için SARI KUTUyazıp 2222’ye göndermek, 05327572222’yi aramak ya da turkcell.com.tr adresindenbaşvuruda bulunmak gerekiyor. Programa katılan müşterilerin puanları hemenhatlarına yükleniyor ve hediye seçimine başlayabiliyorlar. Turkcell’lilerinyoğun ilgi gösterdiği “Sarı Kutu Programı”na ilk 3 günde yarım milyonu aşkınkatılım oldu.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, SarıKutu Programı ile eski müşterilerine bir kez daha Turkcell ayrıcalığınıyaşatarak bugüne dek gösterdikleri bağlılık için teşekkür etmek istediklerinivurguladı. Emre Sayın şunları söyledi: “35,2 milyonluk Turkcell ailesi ile hergeçen gün daha da güçlenen karşılıklı bir güven ilişkimiz var.  Biz iletişim teknolojilerinde çıtayı dünyastandartlarının üzerine taşırken yıllardır bizimle birlikte bu yolu yürüyenmüşterilerimize vefamızı göstermek istedik. Sarı Kutu Programı bizim için, biryıl ve daha uzun süredir Turkcell’i tercih eden müşterilerimizle kurduğumuzgüçlü bağları simgeliyor. Onların her biriyle geçirdiğimiz her gün çok değerli.Tıpkı Turkcell gibi Turkcell ailesi de 18 yıldır iletişimde kaliteden veTurkcell ayrıcalığından ödün vermedi. Tüm müşterilerimize teşekkür ediyor veonları Sarı Kutu’ya katılmaya davet ediyoruz. Bu program ile Turkcell’lileredeğeri 230 milyon TL’yi aşan hediyelerle minnetimizi göstereceğiz.Üstelikmüşterilerimiz bundan sonra bizimle birlikte geçirecekleri her gün için de puan kazanmaya  devam edecek ve her zaman Turkcell’li olmanınayrıcalığını yaşayacaklar.”

2222’ye SARI KUTU yazıp gönderen ya da05327572222’yi arayan1 yıl ve üzeri faturalı ya da Hazır Kart’lı bireyselTurkcell müşterileri, Turkcell’de geçirdikleri her gün için bir Puan kazanacak.Puanlar Turkcell’lilerin hatlarına toplu olarak yüklenecek ve biriken puanlarlawww.turkcell.com.tr  adresindeki ve05327572222’de yer alan “Sarı Kutu” adlı hediye kataloğundan hediyeseçilebilecek.

HEDİYELER OLDUKÇA ÇEŞİTLİ

“Puanlarla alınabilen hediyeler oldukça çeşitli”diyen Sayın, “Turkcell’liler, konuşma, SMS/internet, servisler, alışveriş veeğlence fırsatları ve cihazlar gibi pek çok seçenek arasından özgürce tercihtebulunabilecek. Hediyeler arasında BP, IKEA, Koton, Migros, Burger King, KahveDünyası gibi pek çok markada  hediyeçekleri yer alıyor. Turkcell’liler puanlarıyla dilerlerse bedava sinema bileti,havaalanı transferi, yurt içi uçak bileti gibi pek çok farklı fırsatı dayakalayabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

TURKCELL PUANLAR BİRİKMEYE DEVAM EDECEK

Turkcell’in Sarı Kutu Programı, tek seferlik birkampanya değil. Turkcell’liler, programa kayıt olduktan sonra Turkcell ile geçirmeyedevam ettikleri her gün için Puan kazanmaya devam edecekler ve puanlar her aytoplu olarak hatlarına yüklenecek. Kullanılan ve kalan Puan bilgileri, PUANyazıp 2222’ye göndererek, www.turkcell.com.tr ‘den ya da Turkcellfaturalarından takip edilebilecek.
 
“TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE” REKLAMINDA EN ESKİTURKCELL’Lİ OYNUYOR
 
 

Sarı Kutu Programı’nın reklam filminde, bundan 18yıl önce Turkcell’in ilk müşterisi olan 81 yaşındaki Arslan Ataman rol aldı.Ataman, “Turkcell benim için yalnızca iletişim kurmamı sağlayan bir firmadeğil, 18 yıldır hayatımı kolaylaştıran bir dost.  Şimdi tüm eski müşterileri için çok güzel bir‘Sarı Kutu’ programı yapıyorlar. Ben de onlara ilk günden beri bana Turkcell’liolmanın ayrıcalığını hissettirdikleri için çok teşekkür ediyorum. TurkcellAilesi’nin bir parçası olduğum için mutluyum” dedi.   

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim