İki listenin katıldığı seçim sonucunda mevcut başkan İsmail Çelik, 137 delegenin oyunun alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi. Türkiye kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Haber-Sen Konya Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda protokol konuşmalarında İsmail Çelik, Abdülkadir Toklu ve Türk Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı İlhan Yaman birer konuşma yaptı. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi. Genel kurulda son olarak seçime geçildi.

Mevcut Başkan İsmail Çelik ve Abdülkadir Toklu’nun listelerinin katıldığı seçimde 201 delege oy kullanırken, 137 delegenin oyunu alan mevcut başkan İsmail Çelik yeniden başkanlığa seçilirken, Abdülkadir Toklu ise 62 oy aldı. İki oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonunda tebrikleri kabul eden Başkan İsmail Çelik, "Seçimimize katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Türk Haber-Sen Konya Şubesi olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. Üyelerimiz haklarını her sahada ve alanda hem savunacağız, hem de almak için mücadele edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim