TEYAD (Tüm Eğitim Yardımlaşma Araştırma Derneği) eğitim camiasını iftarda buluşturdu. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’da katıldı. TEYAD Tesislerinde düzenlenen iftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Ali Selvi bilinçli, şuurlu bir gençlik yetiştirme gayesiyle hizmet ettiklerini belirterek, “Ticari kaygılar taşımayan, para kazanma hevesi olmayan, topluma yararlı olabilme adına hizmete devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Başkan Hasan Oğuz da katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, “Geleceği iyi hazırlamak, gençliğin doğru yetiştirilmesiyle mümkündür. Özel Öğretim Kursu hizmetimizin yanında, muhtelif programlar düzenleyerek topluma yararlı olmaya çalışacağız” dedi.

Emekli Müftü Mustafa Eroğlu ise eğitim faaliyetlerinin aksatılmaması ve geliştirilmesi gerektiğine işaret ederek faaliyetlerinden dolayı TEYAD’ı tebrik etti.  AK Parti Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  Necati Sametoğlu da, gençliğin önemini kavrayan ve gençlerin ülke yönetimine katkı sağlamasına imkan veren bir parti olduklarını belirterek, “TEYAD’ın çalışmalarını memnuniyetle takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konya eski Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti Konya eski Milletvekili ve TEYAD İstişare Kurulu Başkanı Halil Ürün konuşmasında gençlik döneminin faaliyetlerinden örnekler vererek, “Gençliğimiz, talebeliğimiz siyasi mücadelelerin, kavgaların içinde geçti. İdeali olan insanlardık. Merhum Necmeddin Erbakan Hocamızın çizdiği yolda sapmadan yürüdük, bugünlere geldik. Ülkemizin büyümesini, gelişmesini istemeyenlerin olduğunu biliyoruz. Bunu herkesin görmesi lazımdır. Bugünler çok önemli günlerdir. Birlik içinde olursak bize bir zarar veremezler” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim