Ankara'da 9 kişinin hayatını kaybettiği 86 kişinin de yaralandığı tren kazasında hayatını kaybeden 3 makinistten Hulusi Böler'in (34) cenazesi memleketi Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Üzümören Beldesi'nde toprağa verildi. İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazında baba Hasan Böler, gözyaşı döktü. Böler'in eşi Canan Böler ise yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Böler'in cenazesi Abdul Hannani mezarlığında toprağa verildi. 

Emine ve Hasan Böler çiftinin 2'si kız 4 çocuğundan en küçüğü olan Hulusi Böler, 11 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nda makinist olarak görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Böler, hayatını kaybettiği YHT önünde çekindiği fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

BERAHİTDİN ALBAYRAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşanan kazada hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak için Kocatepe Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Konya Bilim Merkezi'nde düzenlenen bir panele katılmak için trende bulunan Albayrak’ın cenaze törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, Albayrak’ın kızları Hazal ve İzel, öğrencileri ve arkadaşları katıldı. Törende Albayrak’ın kızları Hazal ve İzel, babalarının Türk bayrağına sarılı tabutunu öptü. Öte yandan Kazada hayatını kaybeden Konya’daki özel bir hastanede görevli doktor Tahsin Ertaş (48) ile Ebru Erdem Ersan (38) için Karşıyaka Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına Ertaş ile Ersan’ın aile yakınlarının yanı sıra sevenleri katıldı. Ertaş ile Ersan’ın naaşları, Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

İHA 

Editör: TE Bilişim