Falent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çalışkan ve Ahmet Kıvanç ortaklığı ile açılan Tatlıses Meram, lahmacun, ızgara çeşitleri, çiğköfte ve daha özel onlarca lezzeti ile müşterilerine hizmet verecek. Fatih Caddesi’ndeki yeni şubenin açılışına, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçe müdürleri, üniversitelerden öğretim üyeleri, tanınmış işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılışta konuşan Tatlıses Lahmacun Sahibi Faruk Çalışkan, inşaat alanındaki tecrübelerini hizmet sektöründe de devam ettireceklerini ifade etti. Çalışkan, “Babadan devraldığımız ticari tecrübemizle bugün yeni bir yatırımı sizlerle buluşturuyoruz. İnşaat alanında faaliyetimiz devam ederken gıda sektörüne de girdik. Türkiye’nin en ünlü markalarından Tatlıses markasının ikinci şubesini şehrimize kazandırdık. Böyle büyük bir yatırımı şehrimize ve ülkemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Ekonomik olarak yatırıma en ihtiyaç olunan dönemde böyle bir işletmeyi Meram’a kazandırdıkları için Tatlıses Lahmacun yetkililerine teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, “Bugünlerde böyle güzel yatırımları görmek bizleri mutlu ediyor. Gelişen Meram’a böyle işletmelerin açılması da ayrı bir gurur. Ben Tatlıses Meram’ın hayırlı olmasını temenni ediyor, işletme sahiplerine bol kazanç diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından yapılan dua ile Tatlıses Meram hizmete açıldı.

İBRAHİM ÇİÇEKÇİ

Editör: TE Bilişim