1 Mayıs 2019’da Samsun’a ayak basacak ve kamu çalışanlarını sendikal esaretten kurtaracak yeni bir süreci başlatacaktır. 1 Mayıs’ta tüm kamu çalışanlarını Samsun’a bekliyor ve davet ediyoruz” dedi. 2019’un milli mücadelenin başlamasının 100. Yılı olması nedeniyle Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’in 1 Mayıs programını Samsun’da yapacağını açıkladı.

Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Türk eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, "1 Mayıs 2019’da Samsun’da hem kamu çalışanlarının talep ve beklentilerini haykıracağız. hem de Türkiye sevdasının nasıl olduğunu göstereceğiz.   TES Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata “Nasıl ki Büyük Atatürk ve yol arkadaşları, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak, Türkiye’yi esaretten kurtararak milli mücadeleyi başlattılarsa; inşallah Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen de 1 Mayıs 2019’da Samsun’a ayak basacak ve kamu çalışanlarını sendikal esaretten kurtaracak yeni bir süreci başlatacaktır. 

1 Mayıs’ta tüm kamu çalışanlarını ve ailelerini Samsun’a bekliyoruz. Türk Eğitim-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in gücünü hep birlikte gösterelim” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim