“Tamek’li Lezzetler Yarışıyor” sloganıylaFacebook sayfası üzerinde başlatılan yarışma üç dönem sürecek. Her döneminbirincilerinin ödüllendirileceği yarışmada, üç ayın sonunda en çok oyu alanyarışmacı liderliği göğüsleyerek "Tamek Lezzet Ustası" seçilecek.

Türkiye’nin sevilen markası Tamek, elininlezzetine ve yaratıcılığına güvenenler için “Tamek’li Lezzetler Yarışıyor”sloganıyla yılın lezzet yarışmasını başlatıyor. “Bunu en iyi ben yaparım”diyenler için düzenlenen ve üç dönem sürecek yarışmada lezzet ustaları 6 kategoridehünerlerini sergileyecek.

Tamek lezzetine güvenenleri arıyor

Çorbadan salataya, mezeden zeytinyağlıya,ana yemekten kokteyl, hamurişi, kek ve pastaya kadar en iddialı olduğu alandayarışmaya tarifi ve yaptığı yemeğin fotoğrafı ile katılan yarışmacılar oylamayaçıkacak. Her dönem birincilerinin sürpriz hediyeler kazanacağı yarışmanınbirincisi "Tamek Lezzet Ustası" seçilerek, büyük ödülün sahibiolacak.

 Herayın 15’inde en çok oyu alarak birinci seçilen lezzet ustasının duyurulacağı“Tamek’li Lezzetler Yarışıyor” 15 Ocak 2013’te sona erecek. Damak tadına,elinin lezzetine, yaratıcılığına güvenen ve yarışmaya katılmak isteyenlerinyapmaları gereken tek şey www.facebook.com/Tamek sayfasını beğenip, lezzetineen çok güvendiği tarif ve yaptığı tarifin fotoğrafıyla oylamaya katılmak.

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim