Yanlış hukuk sistemi ile çeşitli travmaların yaşandığını belirten Mustafa Derbentli, sosyolojik ve psikolojik olarak bu travmaların çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin üzerinde emelleri olan mihraklar olduğunu ifade eden Derbentli, “Bu mihrakların oyunlarına karşı teyakkuz halinde olunmalıdır. Yerel seçimlerde yine psikolojik ve sosyolojik baskı yapılacaktır. Tüm baskılara rağmen çözüm, sadece ve sadece Saadet Partisi teşkilatlarındadır” dedi. Farklı partilerin tabanlarındaki çatlaktan bahseden Derbentli, herkese ve her kesime hitap eden, onları kucaklayan, ortak payda ve değerlere sahip çıkan tek partinin Saadet Partisi olduğunu söyledi.

SELÇUKLU'YA SÜRPRİZ ADAY

Saadet Partisi’nin yerel seçimlerde yine gerek konsept, gerek vizyon ve tanıtımlar ile damga vuracağını ifade eden Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı İbrahim Ceylan da Selçuklu için genç, dinamik ve vizyon sahibi bir aday için çalışmaları hassas bir şekilde yürüttüklerini dile getirdi. Ceylan, istişarelerin sürdüğü bu dönemde Selçuklu için sürpriz olacak bir adayı önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getirdi.

‘İTTİFAKTA ÇARŞI KARIŞTI’

Konya'da bazı ilçelerde ittifaklarda çatlak olduğunu, adayların geri çekildiğini ve ilçe yönetimlerinin istifalarının alındığını dile getiren İbrahim Ceylan, “Biz Saadet Partisi olarak yerel seçimlere tek başımıza gireceğimizi en başında söylemiştik. Bu minvalde de çalışmalarımızı da hassas bir şekilde yapıyoruz. Ama sırf oy rantı için bizleri farklı yerlere yerleştirmeye çalışanlar için şunu söylüyoruz. Korkular hakikati değiştirmez. Saadet Partisi bu memlekete en iyi şekilde geçmiş dönemlerde hizmet etti, bugünden sonra da hizmet etmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

‘KORKU TÜCCARLARINA ALDANMAYINIZ’

“Vatandaşlarımızdan isteğimiz İlçemizde veya Büyükşehir'de başkanlar değiştiğinde veya partiler değiştiğinde korku iklimine dahil etmeye çalışan, korku tüccarlarından korkmamalarıdır” diyen Ceylan, “1 Nisan sabahında belediye otobüsleri yine çalışacak. Çöpler yine toplanacak. 1 Nisan'da imar ve planlama çalışmaları yine devam edecek. Hizmet ve çalışmalar devam edecek. 1 Nisan da kıyamet kopmayacak. 1 Nisan korku tüccarlarının, rant tüccarlarının kıyameti olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim