Latin ve Sefarad müziğinden İspanyol flamenkosuna, Arjantin tangosundan Portekiz fadosuna kadar dünyanın farklı coğrafyalarının müziklerini harmanlayan, Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yasmin LEVY, Türk ezgileriyle de hayranlarına eşsiz bir müzikal yolculuk yaşatmaya hazırlanıyor.

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI YASMİN LEVY KONYA DA KONSER VERECEK

6 yaşındayken piyano çalmayı öğrenen ve 21 yaşında ilk kez izleyici karşısına çıkan Yasmin Levy, batı müziği enstrümanlarıyla doğunun ritimlerini harmanlayarak benzersiz tarzını oluşturuyor.  Türk yaylı çalgılarının zengin tonları ile flamenko gitarının tutkulu sesini buluşturan Yasmin LEVY 5 Aralık Perşembe günü Selçuklu Kongre Merkezi’ nde hayranları ile buluşacak. Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Salonunda Saat 20:30’ da;  konser biletlerine Selçuklu Kongre Merkezi bilet gişesinden ve Biletix’ ten ulaşılabiliyor.

KÜÇÜK KARA BALIK – ŞEHİR TİYATROLARI

Annesi ile beraber bir derede yaşayan küçük karabalık bir gün yaşadığı yerin dışındaki dünyayı merak eder ve ona engel olmak isteyenlere karşı direnerek uzun bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğunda kurbağalarla, denizatlarıyla, yengeçlerle, salyangozlarla ve büyük kepçeli bir balıkçıl kuşuyla maceralara atılır.

Küçük Kara Balık, 28-29 Kasım 2019, Perşembe-Cuma günü saat 10:30 – 13:30 seansları ile SKM Konya Oditoryum’ da sizleri bekliyor.

GÖRÜLMÜŞTÜR

Görülmüştür; fotoğrafta gördüğü bir kadını takıntı haline getiren genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Zakir, bir cezaevinde mektup okuma komisyonunda çalışmaktadır. Hayatını mahkumlar arasına geçiren Zakir, hükümlülere gelen mektupları okumakla görevlidir. Her gelen mektup önce onun kontrolünden geçer. Mektuplarda yazılanlar cezaevi protokolüne göre bir sorun teşkil etmediği takdirde sahibine ulaşabilir.

Mektupları kontrol ettiği bir gün, mektubun birinden çıkan bir fotoğraf Zakir’in dikkatini çeker. Fotoğraf, Selma adındaki genç ve güzel bir kadına aittir. Genç adam çok etkilendiği bu fotoğrafı çalmaya karar verir. Ancak bir süre sonra olay basit bir hırsızlık olarak kalmaz. Selma zamanla Zakir için bir takıntı haline gelir.

Görülmüştür, 27-29-30 Kasım 2019, Çarşamba-Cuma-Cumartesi günleri saat 19:00’ da SKM Cep Sineması’ nda.

HALUK LEVENT

Sesi ve benzersiz yorumu ile milyonlarca hayran kitlesine sahip olmasının yanı sıra yaptığı iyilik hareketleriyle adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent enerji dolu konser yolculuğunda sevenleri ile birlikte olacak.

Ünlü sanatçı mükemmel sahne performansı ve seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla 1 Aralık 2019, Pazar günü saat 21:00’ da SKM Anadolu Oditoryum sahnesinde izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

SUÇ VE CEZA

Dostoyevski’nin Suç ve Ceza adlı klasik romanından uyarlanan bu eser, uğradığı haksızlığı cinayet işleyerek ortadan kaldıracağına ve böylece adaleti sağlayacağına inanan üniversite öğrencisi Raskolnikov’un kendi vicdanıyla kalmasının etkileyici hikâyesini anlatmaktadır.

Bir yanıyla özverili, idealist bir genç olarak görünen hukuk öğrencisi Raskolnikov, karanlık doğasının onu sürüklediği kanlı bir eylem hazırlığındadır. Yaşlı tefeci Alyona İvanovna’yı öldürmeyi planlayan Raskolnikov, eyleminin karanlık biçimini içsel olarak reddetmekte ve düşüncelerinde eylemini meşrulaştırmaktadır.

Raskolnikov, kanlı eylemi ile kendini bir nevi “kahraman” diye olumlamakta ancak büyük bir yanılgının içine hızla düşmektedir. Sonuçta vicdanına yenilen Raskolnikov, gerçeği er ya da geç görecektir.  

Suç ve Ceza, 2-3 Aralık 2019, Pazartesi-Salı günleri saat 20:00’ da SKM Konya Oditoryum’ da sizleri bekliyor.

LEMAN SAM

Bir dönemin dillerde düşmeyen şarkılarından; kıyamam, gül güzeli, aşkımdan vazgeçme, gönül, rüzgâr gibi eserleri seslendiren Türk Müziği’nin efsanesi Leman Sam, hayranlarını eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Kendine özgü tarzı ve sevilen şarkılarıyla Türkiye’nin önemli sanatçıları arasında yer alan Leman Sam, sevilen şarkılarını 6 Aralık 2019, Cuma günü saat 20:00'da SKM Anadolu Oditoryum’ da sizler için seslendirecek.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim