4 yıllık lise eğitimlerini başarıyla tamamlayan Sınav Meram Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, görkemli ve coşkulu bir törenle mezun oldular. Bayır  Hotel’de düzenlenen programa öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Sınav Meram Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Yavuz Gürbüzer, Yönetim Kurulu Üyeleri  Galip Ünal, Tevfik Kart, Mustafa Özkök , Fatih Doğancı ile öğrenciler ve veliler katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Sınav Meram Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Yavuz Gürbüzer, “Evlatlarınızı yaşamlarının bir döneminde bizlere emanet ettiniz, çok titiz çalışan yönetim kurulumuzun destekleriyle değerli öğretim kadromuz olağanüstü bir çaba ile onları şekillendirdi, eğitti,bilgilerle donatarak yarınlara hazırladı. Öğretim kadromuz, ortaya özgüvenleri  çok yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, akademik bilgileri sağlam, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın ,sorumluluğu üstlenen ,sürdüren ve bunun mutluluğunu yaşayan gençler yetiştirdi. Hocalarımız öğrencilerimize sadece akademik bilgiyi öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bir birey sorumluklarını, bir ekibin parçası olarak paylaşmayı ve dayanışmayı, topluma karşı görevleri öğrettiler. Öğretmenlerimiz öğrencilerimiz başarılı bir fert olarak mezun olmasını sağladı. Tüm azim ve kararlılıklarıyla profesyonellik ilkesi ve prensipleriyle Konya Sınav Eğitim Kurumlarımızın eğitimin her kademesinde Konya’mızın ve ülkemizin hizmetine önce kalite anlayışı ile sunan değerli kurucularımız Tevfik Kart, Mustafa Özkök ,Galip Ünal ve Fatih Doğancıya, mezuniyet komisyonumuza ve özellikle Edebiyat Öğretmenimiz Hikmet Karaman’a ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ

Gecede Yönetim Kurulu adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Galip Ünal da, “Gençler, sizleri birer kıvılcım olarak geleceğe uğurlarken birer alev olarak döneceğiniz günün başındayız. Sizler bizim geleceğimiz ve güvencemiz olacaksınız. Dürüst, adil, vefalı ve değerlerine bağlı bireyler olmalısınız. Gelecekte bu ülke sizlere emanet unutmayın. Umutlarımızı, size olan güvenimizi boşa çıkarmayacak, ülkemizi layık olduğu uygarlık seviyesine çıkaracaksınız. Bunu bütün kalbimle inanıyorum. Günlerinizin çoğunun geçtiği bu okul sizin yuvanız, arkadaşlarınız ve öğretmenleriniz aileniz oldu. Şimdi gidiyorsunuz ama hatıralarınız her zaman bizimle kalacak. Koridorlara, sınıflara, bahçeye her baktığımızda sizleri hatıracağız. Her ne sebeple olursa olsun bizlere ihtiyacınız olduğu zaman her zaman sizlerin yanındayız. Sizleri sevgiyle ve hasretle uğurlarken hepinize hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Bu gecemizin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Meram Özel Sınav Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 4. Dönem Mezunu Okul Birincisi Aslı Doğruer de, "Hayatımızda önemli bir yer teşkil eden lise serüvenimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu 4 senelik süre zarfında yeni insanlar tanıdım,acısıyla tatlısıyla asla unutamayacağım günler geçirdim ve bu okulu evim gibi benimsedim. En önemlisi de büyüdüğümü ve hayatın geri kalan zorlu yolculuğa için hazır olduğumu hissettim.Öncellikle bu süreç boyunca her daim yanımda olan ve maddi manevi desteklerimi esirgemeyen aileme her şey için teşekkür ederim. Ayrıca hedeflerime doğru ilerlerken katkıları bulunan ve büyük emekler sarf eden öğretmenlerime ve sağladığı imkanlardan dolayı okul yönetimime teşekkür ederim" diye konuştu. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim