İyi Parti Konya Büyük Belediye Başkan Adayı Oğuz Şimşek Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarete İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Türk yargı sistemindeki problemlerin ve sıkıntıların farkında olduğunu söyleyen Şimşek, Baro Başkanı Mustafa Aladağ ile fikir alışverişinde bulundu.

Adliye binasının da içinde bulunduğu Karatay bölgesi ile alakalı projelerinden bahseden Şimşek, ''Karatay Belediye Başkan Adayımız ile Ortak birçok proje üzerinde çalışıyoruz, adliye binası etrafında özellikle ulaşım ile alakalı ciddi sıkıntılar olduğunu tespit ettik ve bu yönde ciddi projeler üretiyoruz. Manifestomuz İle yakında projelerimizi açıklayacağız'' dedi.

Ülkemiz de suç oranlarının artarak ciddi seviyelere ulaştığını belirten Şimşek '' insanımızı suç işlemekten kurtarmamız lazım. Cezaevleri yaparak var olanları çoğaltarak bunu önleyemeyiz. Bu bağlam da belediyelerimize de çok iş düşüyor. İnsanımızı ve özellikle gençlerimizi suçtan uzaklaştıracak sosyal projeler üreterek sosyal belediyecilik kavramını tam anlamıyla hayata geçireceğiz '' diye konuştu.

Konya Barosu ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Şimşek, Belediye Başkanı seçildikten sonra Konya Barosu ile omuz omuza çalışacaklarının sözünü verdi.Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında Oğuz Şimşek'e kolaylıklar diledi. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim