Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, Belediye Düğün Salonu'ndaki programla devam etti
 
Burada, SeydişehirKız Teknik ve Meslek Lisesi'nin öğrencilerinin hazırlamış olduğuprogramda Kaymakam Tuncay Sonel'in salona getirttiği sürprizöğretmenler günü pastası güne damgasını vurdu. Öğretmenlerin çokdeğerli insanlar olduğunu ifade eden Kaymakam Tuncay Sonel, ''Törenegelmeden önce ilkokul öğretmenimi arayarak halini hatırını sordum gününkutladım. Siz sevgili gençler, öğrenciler; öğretmenleriniz sizler içinçok önemlidir. Onlara saygısızlık yapmayın'' dedi. 
''İnsan gücününitelikli hale getirecekler öğretmenlerdir'' diyen Milli Eğitim MüdürüNecip Şan; ''Okuduğunu anlayan, anlatabilen kendisini yenileyebilen,kendini geliştirebilen her olumlu ve olumsuz gelişmelerde payınınolduğunu bilendir öğretmen. Ülkenin yaşadığı her olumsuzluklarda sadeceöğretmen suçlanmamalı, olumlu olan çalışmalarda da öğretmenlerinkatkısının olduğunu bilinmesini istiyorum. Bütün öğretmenlerin günükutluyorum'' dedi. 
Daha sonra Seydişehir'de okullar arasında açılanşiir ve kompozisyon dallarında ödül alan öğrencilere ilçe protokolütarafından ödülleri verildi. 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı'nda emekliolan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri'nin verilmesinden sonra, okulöğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi izleyenlerekeyifli anlar yaşattı. 
Program, aday öğretmenlerin ant içme töreni veÖğretmen Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.
AA



 
Editör: TE Bilişim